reklama

Maj 2011

Karolka witaj bidulko, mam nadzieję, że juz niedługo bedziecie w domku.

A mój dzisiaj nie dal mi wcale pospać, pobudka co godzine w nocy była. Nie wiem może on się nie dojada??
Teraz śpi ale co chwile sie kręci i otwiera oczka.

Hope współczuje Tobie tym przeżyć a teraz jeszcze przeziębienie, kuruj się!!

reklama
Hey. Ale nam się pogoda zrobiła:( 13 stopni na termometrze i wiatrzysko gorsze niż wczoraj :/ kolejny dzień bez spaceru będzie :( Dziś muszę się wziąć za sprzątanie bo jutro dziadki przyjeżdżają do Igora z wizytą. Chyba pora w końcu po 2 miesiącach wnuka zobaczyć.

jolek to widzę,że dziadkowie odwiedzają wnuczka tak czesto jak dziadkowie Remika i Gabi ;-)
Hope, karolka życzę wam szybkiego powrotu do zdrowia
Alex u nas nocka w miare spokojna, ale w dzień też non stop coś,teraz dopiero zasnął ale już się kręci

U nas zimno dzisiaj,choć słońce czasem przebłyskuje. Ja czuję się fatalnie. Rano chyba miałam goraczkę,bo mnie trzęsło i przykryłam się po sam nos,a ugrzać się nie mogłam. A jak wstałam to dopadł mnie ból stawów kolanowych-ten co miałam pod koniec ciąży. O masakra....Wzięłam panadol i troszkę przeszło. Ale nie wiem czy to nie ma związku z jakimś grypskiem-oby nie...
Maluch dziś niespokojny, a ja marzę o drzemce.

Hej:)
No dzis ponuro jak nie wiem co...
karolka trzymam kciuki zeby ten wasz obyt w szpitalu szybko sie zakonczyl.
jolek u mnie moja mama jest niemalze codziennie mimo ze pracuje nieraz po 12 h dziennie to i tak chocby o 21 i na chwilke to zawsze zajrzy... Za to moj ojciec wnuczki nie widzial ach szkoda gadac...

U nas pogoda niezła. Byliśmy na spacerku w mieście. Tatuś nas zawiózł - robił zakupy a my w tym czasie spacerowaliśmy, kupiliśmy chlebek i nawet sandałki dla mnie. Bo z wczorajszego spaceru wróciłam z jednym butem w garści - urwał sie pasek na przodzie :wściekła/y:
Młody w sklepie na postoju zaczął marudzić to musiałam wózkiem jeździć, a pani ekspedientka pomagała mi buty założyć i gdyby nie ona i jej pomoc pewnie bym ich nie kupiła. A tak rzeczywiście okazały się fajne i wygodne - zobaczymy jak się sprawdzą podczas dłuższych marszów z wózkiem.
Cycki mnie bolą strasznie, młody sutki mi ciamka i nie wiem co mu zrobić z tym. Już się nie moge doczekać wizyty w tej poradni laktacyjnej - mam nadzieję że coś pomogą, bo jak dotąd to więcej rozczarowań tą naszą służbą zdrowia niż miłych wspomnień.

reklama
Dziewczyny pisałam dziś ze Styną. U niej wszystko ok poza tym,że się krocze jeszcze babrze. Malutka rośnie zdrowo:) Nie ma dalej kompa dlatego nie udziela się. Pozdrawia wszystkie gorąco.

Salsera
my myślami byłyśmy z Tobą. Do nadrabiania zbyt wiele nie masz:) Gratuluję kochana i buziaki dla Was.
Pamiętaj do podmywania używać Tantum Rosa. Szybciej się goi i przynosi ulgę:tak:

A ja się dziś nasprzątałam i mi plecy wysiadają. Jeszcze mnie prasowanie czeka. Zaraz się za to biorę bo M na 22 idzie na nockę i nie wiem czy mi -potem mały da cokolwiek zrobić bo na razie śpi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry