• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Tak tak sylwia i dla was najlepszego,całuski :*
jolek ja mam taki wierszyk,który w albumie nam chrzestna napisała:
"Ukochane chrzestne dziecię
gdy chcesz szczęście mieć na świecie,
gdy cię minąć ma zła droga
nade wszystko miłuj Boga.
Kochaj swoich rodzicieli,
by pociechę z ciebie mieli
Ale pomnij,że Bóg w niebie
ma w opiece ciągłej Ciebie!"

reklama
Na obronę mojego męża muszę powiedzieć, że jak go wysłać po zakupy bo nie ma nic w domu to potrafi super kupić, wie czego brakuje i jakieś smakołyki dodatkowe przytacha, więc kochany jest :)
Ja nie wiem co z tymi chrzcinami jutro, mały od tygodnia marudzi że głowa boli, całymi dniami prawie a wieczorem to masakrycznie. Czy są jakieś cuda bez recepty które mogę mu podać? Inaczej rozniesie całą imprezę. Kolki to nie są, marudzenie jest mniejsze jak się go weźmie na ręce i koniecznie chodzi, przy odłożeniu do wyrka to od razu histeria. A nie możemy go nauczyć wiecznego noszenia, zresztą ani nie jesteśmy w stanie ani na dłuższą metę to nei działa bo też w końcu mu się nudzi.

Mandrzejczuk to zapraszam do siebie na kawę i pierniki z Biedronki bo u nas tez pobudka o 6 rano:-)
U mnie dziś spokuj choć dla odmiany Madzia szaleje od rana złości i wkurza się o wszystko rzuca co ma pod ręką a mały dzielnie spi nic mu nie przeszkadza, potem pewno dla odmiany on poszaleję, a ja musze sie spakować bo tez jade z dzieciuakami do teśców na wies, ostatnie wolne mojego A i ponoc ma byc fanja pogoda więc sprzdzimy trochę czasu z dziećmi

No to ja sie wpraszam tez na tą imprezkę bo mój Oliwierek tez ma pobudki o 6 rano.

Ale jestem wk... znowu auto nam się rozjechało i przez to nie jedziemy jutro na wesele do mojego kuzyna, szkoda a tak bardzo chciałam jechać, rodzinka tez czekała bo bardzo chciała zobaczyc Oliwierka. JAk sie wali to sie wali wszystko. W ogóle ostatnio cały czas coś sie dzieje, mam już dość.
Ale najwazniejsze ze malutek jest zdrowy i taki kochaniutki.

Dziewczyny wit. K podaje się do ukończenia 3 miesiaca tzn. mam rozumiec ze jak oli urodził sie 22 maja to podajemy ja do 22 sierpnia tak?? Bo ja juz sama nie wiem, zakręciłam sie na maxa z tym liczeniem miesięcy.

Alex dobrze trybisz z tą witaminką. Wy to się macie z tym autem, przecież niedawno tyle kasiory w naprawę władowaliście. ja bym radziła sprzedać jak najszybciej. Szkoda,że nie jedziecie na to wesele.

Sylwia buziaki dla Was z okazji 3 miesiąca. Wy obchodzicie 3 miechy a my w niedziele już 4 :szok:

Młoda i piękna dzięki za progrmik...super jest :)

Salsera nie pomogę. Przychodzi mi tylko na myśl herbatka na uspokojenie,ale czy jest skuteczna to nie wiem.

A ja mam zryty humor bo najstarsza siostra mnie wk****a i to na maksa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jolek no my mamy pecha z tym autem, i dobrze pamiętasz że tyle kasy poszlo na tego złoma i końca nie widać, próbowalismy go opchnąć ale niestety nie bylo żadnego odzewu, no a że znowu coś jest nie tak to trzeba naprawić zeby udalo sie go sprzedać. Ja już mam dosyc tego cholernego auta.

lepi, sylwia - i dla Waszych maluchow buzka z okazji 3 m-ca!!
U nas tez juz tuz tuz...

Jestem padnieta po dzisiejszym obrabianiu chaty.. Ale udalo mi sie po poludniu wyskoczyc na chwile do kosmetyczki :)) jakis plus... ,,naprawila mi rece i nogi heheh...
Jutro moi przyjezdzaja, huuuraaaaa! huurrra!
Milego weekendu wszystkim! :));-)

reklama
Jolek a moi wyjezdzaja w nocy, wiec beda jakos rano, to juz bym nie dala rady, a w ogole musze sie wyspac w koncu, bo mala ostatnio pare dni swiruje w nocy, dzisiaj juz od 4 ze mna spala, bo w lozeczku jej sie nie spodobalo nagle heheh 2 razy ja tam wkladalam po karmieniu i "biegala" sobie, a wzielam do siebie i od razu zasnela w 1 sek.! cwaniarka ;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry