reklama

Maj 2011

reklama
Witam się :-)

Ania solidarnie oddałam głos, zasłużenie też ;-):-) W końcu od czego ma się majówki :-p Tylko żeby nie było, że się pojawiłaś tylko po głosy, bo cię za cyce wytargam!

Czytam o tych waszych porządkach, gotowaniu, gościach, bieganinie, godzinnym karmieniu, zajadamprzy tym ciasto drożdżowe ze śliwkami, które mi córa od babci przyniosła i tak się zastanawiam o czym wy piszecie... :-p
Ja ani nie sprzątam, ani nie chodzę niewyspana, karmię 5 minut... ale mi fajnie :-D:-p

oj tak hope masz rację..
Ania jak wpadłaś tylko po głosy to Ciuę wytarmosimy że nas poipamiętasz:-p

no i ja też chodze wyspana i wypoczęta:-)
co do sprzątania to sprzątam bo lubię gotuję też a jak mi się nie chce to czekam na męża :-D hih

zdjęcia są tam gzie być powinny:tak:

Witam się:)
Wczorajsze zakupy zakończyły się kupieniem ciuszków dla Jasia, ja sobie nic nie wybrałam, ostatno jakaś wybredna jestem...
Mama pojechała do Krakowa, my z moim siedzimy i cieszymy się sobą i Bąblem oczywiście.
Gorąco u nas... znów zaczyna się upał.
Hope w tamtym roku byłam na pokazie fajerwerków:)
jakaś padnięta jestem, pożarłam prawie całą blachę drożdżowych bułeczek z serem, z powidlami do koloru do wyboru. Ukochana Babcia mi upiekła.
Życzę Paniom miłego wieczoru:)

witam się wieczorową porą,
mnie też nawiedzili rodzice,właściwie to tato od tygodnia siedzi, bo mama w szpitalu była, a dzisiaj są oboje, do jutra, bo jutro małż powraca, więc uciekają na 1 dzień i potem znów dziadek wraca do juniora.Jak babcia to nie wiem, pewnie będzie siedzieć u mnie w mieszkaniu w Wawie.
Co do sprzątania, to nie lubię i nie robię tego:P kucharzyć nawet lubię, ale jeść jeszcze bardziej:DD a na gotowe się nie obrażam mniam:)
no właśnie,zgłodniałam
ps. głos oddany aniu:)

p.s 2- upał jest zarąbisty i inne nieładne slowa:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry