• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

O Styna wspominalam cie ostatnio ;)
Z goscmi tak jest ja tez musialam dzwonic do prawie wszystkich i pytac czy sie laskawie zjawia...zalatwiaj tam wszystko powoli a po slubie koniecznie pokaz nam fotki ;) Buziaczki dla Nadenki

Alez jestem wykonczona...bola mnie wszystkie gniaty, oczy szczypia, glowa ciezka...zaraz trzeba isc wlosy umyc i zaczac powoli wszystko szykowac...

reklama
bra,mandrzejczuk życze udanych chrzcin:) Dajcie znac jak się maluchy sprawowały.
styna witaj!:)
My dziś mamy słonko, zaraz zabieram moich chłopaków na spacewrek:):)
miłego dnia zyczę i do później.

witam sie i ja:-)
dzis wspanialy dzien bo tesciowie pojechali na caly dzien w gory:-) w koncu mamy spokoj:-) ide nacieszyc sie mezem:-):-)

Ania, kolejny głos na Twoją kołysankę już w kolekcji:)
Alex, jaki macie samochód, że taki jest pechowy? Coś mi świta, że ford mondeo, dobrze pamiętam?
My chrzciny też w lokalu robimy, bo raz, że na moich dwóch pokojach wszystkich nie zmieszczę, a dwa, że zwyczajnie jak przeliczyć finanse i do tego jeszcze wkład własny jaki trzeba w to włożyć to i tak wychodzi na jedno. Także na szczęście ominie mnie to całe zamieszanie:)
Nie mamy forda focusa II

Mam nadzieję, ze chrzciny sie udały a dzieciaczki były grzeczne.
Styna witaj, miło cie usłyszec po tak długiej przerwie :)
A mój maly dzisiaj taki płaczliwy był, nawet jak wyszłam z nim na spacer to włączył taka syrene, że nie moglam go uspokoić dopiero jak go wziełam na ręce to przestal płakać no i oczywiście wrócilismy do domku bo jak go próbowałam odłożyć to znowy ryk, w domu jeszcze gdzień z pół godziny tak płakał, że az mi serce pękało, wiem ze on tak płacze jak jest mega zmęczony i nie może zasnąć ale żeby takie histerie urządzać to szok.

Cześć dziewczyny:-)
U nas też piękna pogoda i też ją wykorzystaliśmy bo dużo spacerów było:-), a że mieszkamy obok lasu to jestem cała pogryziona przez komary i inne gadostwa:wściekła/y:, Młoda miała moskitierę na wózek a my z D. przecież nie owiniemy się w moskitierę <swoją drogą wyobraziłam sobie to nieźle musielibyśmy wyglądać:-D> a efekt tego taki, że siedzę i się drapię !

Mandrzejczuk podziwiam:tak:, że dajesz radę pogodzić opiekę nad małym z pracą! Musisz być nieźle zorganizowana.

p.s. wcinam herbatniki pełnoziarniste z biedry mniam:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry