• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

cześc dziewuszki, ja tylko na chwilkę :) jutro chrzciny Lenusi więc mam zamieszanie spore u nas. stresa mam jak nie wiem co, ty, bardzoej , że spotkanie z teściowa mnie czeka... trzymajcie kciuki

reklama
Ania śliczna kołysanka, ja mojemu to takie głupoty czasem śpiewam że aż wstyd.... Oczywiście głos oddany...
Ja dziś posprzątałam całą chatę w ciągu dwóch godzin (M w pracy a mama posiedziała z małym więc miałam troszkę czasu...)...

Witam się tylko na chwilkę. Jestem mega wykończona-dopiero niedawno ciasto skończyłam...
Trzymam kciuki za jutrzejsze chrzciny i dzisiejsze śluby:-)
86ania86 głos oddany,kołysanka wpaniała;-)
U nas była burza,ale po niej nadal jest mega duszno i pot sam spływa..Idę pod prysznic..

Ania, kolejny głos na Twoją kołysankę już w kolekcji:)
Alex, jaki macie samochód, że taki jest pechowy? Coś mi świta, że ford mondeo, dobrze pamiętam?
My chrzciny też w lokalu robimy, bo raz, że na moich dwóch pokojach wszystkich nie zmieszczę, a dwa, że zwyczajnie jak przeliczyć finanse i do tego jeszcze wkład własny jaki trzeba w to włożyć to i tak wychodzi na jedno. Także na szczęście ominie mnie to całe zamieszanie:)

Witajcie laseczki:-)
Młoda śpi, mąż drzemie na kanapie i jak go budzę, żeby poszedł się położyć to mówi, przecież oglądam tv, a ja do niego - a fajnie się ogląda z zamkniętymi oczami:-), a ja przed kompem. Padnięta jestem sprzątałam cały dzień też tego nie cierpię, ale od czasu do czasu trzeba szlaki przetrzeć ;-), ciasta nie piekłam bo mi się nie chciało. Marti mi dzisiaj ładnie spała w ciągu dnia więc miałam czas na sprzątanko:tak:. W ogóle mamy długi weekend żyć nie umierać :-)
Lepi, Sylwia, Persefona troszkę spóźnione 3 miesięczne buziaki dla Zosi , Oskarka, Remiczka
Życzę też wszystkim udanych chrzcin.
Jeszcze luknę na inne wątki i spadam spać .
Dobranoc!

p.s. Ania głos na kołysankę oddany, bardzo ładna

Ostatnia edycja:
Bra zebys musiala pracowac tak jak ja to mniej by ci się zbieralo na zlosliwosci, uwierz mi bardzo zazdroszcze tym, które maja prawdziwy urlop macierzynski i mogą sobie 5 miesiecy siedziec i pierdziec w stolek, je niestety odpoczywalam tylko 2 tyg po porodzie i od tamtej pory siedze od godz 11.00 do 19.00 non stop przy biurku, mam w tym czasie tylko godz przerwy żeby cos samej zjesc , a już nie będę się rozpisywac ile to mój maz zarabia i ile mamy kredytu, bo niejedna zyjac takim pedem jak ja padlaby trupem...

Wisienka87 o kurde wspolczuje ci....

[FONT=&quot]Ja padam na pyszczek, od 6 rano jestem na nogach i dopiero co usiadlam zesmy chyba z 2 godz stoly ustawiali i przestawiali zebym kurna wiedziala, ze tyle z tym wszystkim zamarachy to tez zrobilabym w lokalu, chociaz szczerze mowiac w domu duuuzo taniej nas to wynioslo. Oj jutro to będę wygladac jak nedza z bieda jak ja dma rade na obcasach godzine czasu w kosciele, tak mnie nogi bola...ide się kapac bo zaraz ciepla wode zabiora[/FONT]

Witam
Jejku jak ja się za wami stęskniłam niestety mój komp wciąż popsuty i do tego siedzę w Polsce więc neta mam tylko jak uda mi się siostrze lapsa podprowadzić i o ile w tych rzadkich momentach moje dziecie śpi. A przyznać muszę że o ile Nadia w nocy śpi ładnie to w dzień jej ta sztuka nie idzie i śpi tylko po 10-15 minut. Do tego jeszcze ten ślub tyle rzeczy do zrobienia. Goście już mnie wkurzają zaproszenia już dawno rozesłane a oni czekają z potwierdzeniami do ostatniej chwili. No i tort dopiero co suknie do zwężenia oddałam bo szybciej wróciłam do swojej wagi niż myślałam to jeszcze teraz muszę torty próbować i jak tak dalej pójdzie to ją chyba będę poszerzać. Mam nadzieję że u was wszystko w porządku ucałujcie swoje maleństwa. Pozdrawiam

reklama
Ja tylko wpadam buziaki zostawiam... Spadam spać a jak wstanę to jeszcze od zarąbania roboty mnie czeka a o 14tej chrzest..

Styna witaj Słonko.

Uciekam, postaram się nadrobić w poniedziałek. Cmok cmok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry