reklama

Maj 2011

Witam się :-)

U mnie samopoczucie już lepsze. Trzymam kciuki za resztę chorowitek!
Buziaki dla solenizantów :-)

Maluszek usnął przy cycu a jutro czeka go kolejne szczepienie. Trochę się boję, ale się cieszę, że po 3 szczepieniu jest dłuższa przerwa.

Basiekk korzystaj, korzystaj :-D
Jolek trzymam kciuki za rozmowę. Ja wysłałam dziś męża z podaniem o urlop wychowawczy, a szefowej nie było.

reklama
Witam sie:)

ja tez chce n a zakupy:P

jolek a wypadzik super:P bylismy na skwerze super widok na plazy labedzie tam sa ekstra:P

A ja na noc wzielam aspiryne zeby sie wypocic i dupa zaczelo gardlo bolec:P Czy ktos wie czy chrzan choc troche dziala podobnie do czosnku?? bo ostatnipo jakl czosnek wzielam to w kibelku wyladowalam;/:P a mala katar dalejm nasivin w nocy dal pospac chociaz kolo 4 frida poszla w ruch

ypra napewno bedzie wszystko dobrze:)

Karolq8 mi na ból gardła pomaga imbir rozciśnięty z odrobina cukru i taką papkę małymi porcjami ssiesz, smak orginalny ale mi smakuje:-)powodzenia w dochodzeniu do zdrowia

Basiekk mmmm zakupy.... zazdraszczam:-) obkup się tez w naszym imieniu;-)

a u nas pogody do .... ale dziś juz chociaż nie pada:-)

ciekawe jak tak tam Kamci minęła noc na nowym mieszkanku:-)

Czesc laski:)

basiekk zazdroszczę zakupów, ja ostatnio nie mam czasu nawet nigdzie zajechać, mimo ,że teoretycznie ruszam się z domu,ale dosłownie na chwilę,a tak to siedzę i pracuję.Do tego niania chora więc juniorek jeszcze towarzyszy, dobrze,że mąż został i pracuje w domu.Dzisiaj pochwalę mojego kochanego niunia- spał znów ładnie,od 19.30 -o 1 jak szłam spać go dokarmiłam przez sen i spał mi do4.Jak za dawnych czasów.. może już mu wróci dawne spanie?a nie wstawanie co 2,5 godz:/
teraz też kima słodko:)
Kamcia pewnie nie spała, trzeba było się rozpakować:D

na przeziębienie nie znam sposobu oprócz czosnku,który uwielbiam..:x mogłabym jeść codziennie,ale jestem litościwa dla otoczenia i bardzo się ograniczam.Ale jak jestem sama to...:)))

u nas słonko piękne ,ale zimno(14st) brrr

Witam się :)
Nie pamiętam co tam wczoraj skrobałyście więc nie odpisuję. Pogoda całkiem całkiem więc jak brzdąc wstanie i zje to zmykamy na spacer bo widziałam takie buty i za mną chodzą. Chyba je chociaż przymierzę :)

cześć kochane, w Toronto słoneczko, ale zimnoooo ;/
młoda obudziła się jedynie dwa razy w nocy więc jestem w miarę wyspana :)
zaraz się ubiorę i ruszymy na spacerek :) ale powiem wam , ze mam problem z wyczuciem jak ubierac małą na taka pogodę, aby nie było jej za zimno/ciepło

u nas jest dres plus kurtka jesienna na to.Zazwyczaj rozpięta lekko
Ale nie wiem czy to dobrze- w sklepie z ubrankami jak oglądalam kombinezoniki-futrzaki to mi Pani powiedziała,że to na zimę się nie nadaje.Na teraz jest taki futrzak.

reklama
Witam się na momencik,bo kładę przetwory.
I w ogóle czekam na M,bo chyba wybierzemy się do lekarza z młodym,bo ma jakąś dziwną wysypkę na dekoldzie i plecach. A nic mu do jedzenia teraz nie dawałam przez kilka dni,proszku nie zmieniam.Nie wiem co to:confused:Wygląda jak pokrzywka-drobne kaszkowate krostki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry