reklama

Maj 2011

Eee tam gadacie, w zasadzie oprócz dalekiego wschodu odwiedziłam większość znaczących miast w PL i Szczecin wypada bardzo blado. Szare, brudne, zaniedbane, bez inwestycji, z marnymi zarobkami, słabymi uczelniami, z mało interesującymi, powierzchownymi ludźmi.

Jaipur a skond jesteśśśś? :rofl2:

Futrzaczku zdrowia dla bąbli, przedszkole tak właśnie wygląda niestety. Moja była chora miesiąc w miesiąc przez całe przedszkole.

reklama
Hope nie chrzań! W moim Kędzierzynie nie byłaś! :P A mamy ZAKSĘ i zakłady azotowe produkujące nawozy na całą Polskę :P

Witam się.

Tak się u nas pogoda schrzaniła, że mi się nic nie chce. Na kompa wchodzę tylko żeby ściągnąć nowy odcinek chirurgów.

Młody dzisiaj non stop śpi ... Jego też ta zgnilizna za oknem usypia.

Idę na zakupki bo robię obiad dla przyjaciół więc może miłe spotkanie mnie rozrusza ;)

Zdrówka dla wszystkich jubilatów miesięcznych :*

marzena, jolkaa, buziaki dla Waszych urodzinowych pociech.
A marzenka, kiedy Mati ma imieniny, bo mój obchodzi jutro. Właśnie liczę dzieci na imprezę, bo wyprawiam Mu zawsze kinder bal na imieniny, bo urodziny ma w Sylwestra. W zeszłym roku zaprosił 13 dzieci. Patrzę w necie, że na sobotę ma być ładnie, dlatego zrobię imprezę na dworze, bo myślę że z 15 zaprosi. no i cukierki na jutro do szkoły muszę kupić
shocked.gif
.

Hope Stettin ma niezapomnianą modę uliczną, pamiętasz-znasz- te słynne buty "żelazka" ze Szcz?Mój kolega z krk pytał się czemu dziewczyny noszą tutaj takie okropne buty, -więc trzeba było go uświadomić ,że to tak na wypadek powodzi;))
a urodzona ja w Wałczu.

Dużo zdrówka dla wszystkich chorujących!!!

jolka, marzena buziaki dla solenizantów

Matusia - wow w Sylwestra Mateuszek wyskoczył super! ojj będzie balował jak będzie starszy :tak::-D a ja prawie w Sylwestra bo 30 grudnia 23.30 :-D;-)
a z tą imprezką dla dzieciaków to super pomysł :-)
Karolqa- fajnie że już jesteście :-)
Marzenka- mam nadzieję że udała się wizyta :-) zdradź Nam co pysznego upichciłaś ;-)

Filippo śpi , Szymek już w łóżku , mąż doprowadza się do stanu użyteczności bo przyjechał utytłany w ropie bo bak czyścił w aucie a ja wypiłam herbatkę i zaraz zawijam pod prysznic , dzisiaj nasz serialik :tak::-)

Ja wpadlam i zaraz wypadam bo padnieta jestem, a tu jeszcze pranie czeka, zmywanie i kanapki dla M do pracy zrobic... Jak to mowia zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce...
P.S. Jolek ten kurs to taki niby intensywny ale sklada sie z 9 modulow ja ide teraz od czwartego...
A jak tam Twoje samopoczucie?
P.S. buziaczki dla wszystkich maluszkow konczacych dzis cztery i piec miesiecy...
Karolq witaj...
I wiecej nie pamietam.
Dobranoc.

Karolka a do kiedy będzie trwał ten kurs??

Dziękuję za troskę, samopoczucie nawet w miarę,dalej mnie muli w brzuchu ale mniej niż wczoraj. Gardło też zelżało. Jutro na 12tą jestem umówiona na rozmowę z prezesem więc już się nie wykręcę.
Popołudniu ma przyjechać moja siostra z mężem i córcią więc czeka mnie od rana sprzątanie ...Nie ma zmiłuj nie mogę się zbyt długo kiepsko czuć.

reklama
Witajcie wieczorkiem
U nas pierwszy dzień paskudnej pogody:no:, do tej pory była piękna jesień. Dzisiaj mąż napalił w kominku tak zimno w domku było, bałam się kluski kąpać w taki hebel. A teraz jest tak gorąco, że śpi w samym bodziaku. Jutro mnie nie będzie - małż mój szanowny robi mi i Martynce dzień dziecka i zaprasza nas na zakupy - On stawia :-D więc grzech nie skorzystać :-D. Muszę kupić małej kilka sztuk bodziaków na długi rękaw, jakąś kurteczkę na jesień i inne pierdołki.

jolka, marzenka, bubbles - buziaki dla Waszych słoneczek*
Futrzaczku - zdrówka dla Szymcia
Jolek - trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę z prezesem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry