reklama

Maj 2011

buziaki dla Emmy i Tymka, od juniora;-)

widzę,że dużo się działo, jakies jedzenie pamiętam(Futrzaczku, jam chętna zawsze), że lepi niania wystawiła - moja za to chora, w sumie na jedno wychodzi.Nie jest jeszcze sezon grypowy a ona już dwa razy :/// w zeszłym żołądkowa w tym normalna.. oszaleć można, chyba wyrabia za nas normę.
oo i w totka grają dziewczyny, ja tez się skusiłam jak byłam po zakupy(byłam po słodycze- i skleroza zapomniałam ich kupić ,pogryzam suchy chleb z rozpaczy;) zapłaciłam swoj "podatek od marzeń":-D
Hope jeszcze się śmiała z byłej teściówki, wredota jedna-ciekawe gdzie to foto wynalazła, na fb?:-D, ja to obie swoje byłe i niedoszłe bardzo lubię i cenię:-p

reklama
Witam się wieczornie. Właśnie wróciłam od koleżanki, Maluszek uśpił się w aucie i śpi dalej:-) Piękny dzień u nas był, tylko Smykowi ząbki dokuczały, ale poszłam do apteki po dentinox i jest lepiej :tak: Bardzo zmęczona jestem a tu jeszcze tyyyle do zrobienia :-(Zmykam kochane. Miłego wieczorku!

reklama
Ilonka gdzie byłaś jak Ciebie nie było??? Opowiadaj nam tu prędko :-)

Karolq to ze mną się podzielisz bo ja nie puściłam. Wczoraj zapomniałam a dziś miałam wyleźć z domu ale jakoś mi nie wyszło...
M puścił ale po dzisiejszej kłótni na pewno się ze mną nie podzieli ..o ile wygra!!

Lepi przykro mi z powodu niani..

Marzenka
Tobie hope nie podesłała fotki?? Poproś..nie możesz być gorsza też się pośmiej :-D

Jaipur
a Ty swojej niani czosnek poleć na noc :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry