reklama

Maj 2011

reklama
No wiem, wiem(chociaż ja to bym zjadała po pół główki,dla smaku,ale mąż chce się wtedy wyprowadzać) a tabletki -są, świetne w wersji z pokrzywą- Aliofiol, zawsze pożeramy w porze "grypowej" i odpukać od 2 lat nic się nie przypałętało

ide chyba zrobić sobie racuchy z jabłkami ,jakoś mnie ssie

jaaa tez nic nie mam:( hihi ja czosnku nie lubie jak kazali mi w ciazy jesc jak bylam chora to wyladowalam w kibelku;)

Poza tym witam sie po nieprzespanej nocce z bolem glowy i plecow;/

wygrana sie nie podziele bo dali mi kupon oszukany;P wygraly 2 osoby po 28 mln przyznac sie kto:P

Hejka :-)

która wygrała ? przyznawać się i dzielić bo jest czym tylko dwie osóbki wygrały :tak::-)

Ja też nie mam fotki ale może i dobrze bo jeszcze by mi się śniła po nocy jak taka straszna :-D:-D:-D

Co by tu ... aaa wiem mam książeczkę przed ślipiami i tak( co do tych szczepień) :
-urodzony 14 maja
- pierwsze szczepienie 1 lipca
- drugie 24 sierpnia
- trzecie ? po 5 października i co zgadza się czy jak ? bo jakoś nie mogę się doliczyć :confused:

o młodym po lekarzu an lekarzowym a tak to nic nowego poza tym że w końcu idę dzisiaj na wizytę do gina - pierwszą po porodzie :zawstydzona/y:

reklama
Futrzaku no szybko z tym ginem, szybko, nic tylko za cyce wytargać :-D

Fotkę ślę chętnym :-D:-p

Czosnkuję się regularnie gdyż iż nie wyobrażam sobie połowy obiadków bez czosnku, reakcji ze strony Purchawy brak, znaczy albo ma gust kulinarny albo kompletnie go brak :-p

Niestety ja nie wygrałam :angry:

Myślę o Bubbles i Filipku, wtorek i środa to dni strategiczne...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry