Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No wiem, wiem(chociaż ja to bym zjadała po pół główki,dla smaku,ale mąż chce się wtedy wyprowadzać) a tabletki -są, świetne w wersji z pokrzywą- Aliofiol, zawsze pożeramy w porze "grypowej" i odpukać od 2 lat nic się nie przypałętało
ide chyba zrobić sobie racuchy z jabłkami ,jakoś mnie ssie
która wygrała ? przyznawać się i dzielić bo jest czym tylko dwie osóbki wygrały :-)
Ja też nie mam fotki ale może i dobrze bo jeszcze by mi się śniła po nocy jak taka straszna
Co by tu ... aaa wiem mam książeczkę przed ślipiami i tak( co do tych szczepień) :
-urodzony 14 maja
- pierwsze szczepienie 1 lipca
- drugie 24 sierpnia
- trzecie ? po 5 października i co zgadza się czy jak ? bo jakoś nie mogę się doliczyć
o młodym po lekarzu an lekarzowym a tak to nic nowego poza tym że w końcu idę dzisiaj na wizytę do gina - pierwszą po porodzie
Futrzaku no szybko z tym ginem, szybko, nic tylko za cyce wytargać
Fotkę ślę chętnym
Czosnkuję się regularnie gdyż iż nie wyobrażam sobie połowy obiadków bez czosnku, reakcji ze strony Purchawy brak, znaczy albo ma gust kulinarny albo kompletnie go brak
Niestety ja nie wygrałam
Myślę o Bubbles i Filipku, wtorek i środa to dni strategiczne...