reklama

Maj 2011

No u nas też brak wygranej... A szkoda, nie trzeba by było myśleć o powrocie do pracy... Trudny to temat więc na razie staram się go wypchnąć ze świadomości :/

Plan na dziś - uszyć matę dla młodego, żeby mógł brykać po podłodze. Wczoraj zrobiłam połowę wykroi więc dziś głównie szycie :P

reklama
Witam na momencik,
mam nieprzespaną noc. Mały dostał wysoką gorączkę po szczepieniu i utrzymuje się do teraz. To znaczy jak mu dam czopek to spada,ale po 4-5 h znowu ponad 38 st. Powiedźcie jak u was to długo trwało? Pamiętam,że chyba bra tak długo walczyła z temperaturą.\
P.S. Ja też w totka nie wygrałam,buuu

Hope- na swoje usprawiedliwienie to już raz byłam zapisana tylko akurat ciocia do mnie przyjechała czerwonym samochodem ale dziś nie ma zmiłuj
Persefona- jejciu kotek ja nie miałam takiej sytuacji z Filipem ale wiem tylko że podawaj na zmianę leki raz paracetamol raz ibufen

Hejka:)

Ja też dziś nie wyspana..Ale to moja wina.. Przez wczorajsze nerwy i kłótnię z M młody mi się dawał w nocy..mleko mi się znerwicowało:( Od dziś biorę przykład z Jaipur i będę ZEN:tak:

Futrzaczku to Cię dzisiaj za karę gin wytarga nie koniecznie za cyce :-D

Dziewczyny następnym razem grając w totka bierzcie na trafił a nie na chybił :-D:-p

Witajcie,

uf, Zochna śpi od godziny. Nareszcie, bo ciężka za nami nocka, bo prutanie ją budziło (wczoraj były tylko 2 kupy, więc baaardzo mało jak na nią) i popłakiwała w nocy. Niedawno się wreszcie załatwiła - po pachy, dosłownie, więc wylądowała w wannie, a body w koszu, bo nie byłam w stanie ich prać:baffled:

U nas słoneczko, ale na termometrze w cieniu chłodno - 14 stopni.
Ide wieszać firanki, bo wreszcie umyłam wczoraj okna, bo świata już prawie nie było przez nie widać... Jolek- zmotywowałaś mnie pisząc o tych oknach:-p

No i co na obiad?? nienawidze tego wymyślania i pichcenia, bo sama nie wiem, czy iść z dzieckiem na spacer, czy stać przy garach... wczoraj jak świeciło słońce, myłam okna, jak wreszcie wyszłam na spacer, to zmokłyśmy z Zośką:baffled:

dobrego dnia kobitki :)

reklama
Lepi u mnie firanka wyprana ale okna dalej nie umyte..ale dziś też się za nie wezmę..ciebie zmotywowałam a sama się lenie :)

Karolq
buziak dla Zuzi z okazji 5 na suwaczku :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry