reklama

Maj 2011

Witam się deszczowo,
za nami ciężka noc, Jaś budził sie często i za każdym razem z okropnym piskiem:-( długo musiałam go uspokajać.... teraz juz zadowolony lezy na kolankach, tata w pracy a my domku cały dzien zapewne, bo pogoda nie zachęca do wyjscia na dwór.
Alex rodziną się nie przejmuj! Ciesze się,że maluszek był grzeczny;-)
Futrzaczku buziaki dla Szymonka z okazji urodzin:-)

reklama
Witam sie po weekendowo

U nas nocka sredio mala sie budzi z placzem dziasla bola;/ jak tylko jej w nocy posmarowaam zelem odrazu zasnela niech juz te zeby wyjda. dzisiaj caly dzien sama w domu bo tata do wieczora w pracy

Alex fajnie ze chrzciny sie udaly a rodzina nie ma sie co przejmowac

karolka oby oczko szybko sie wyleczylo

Kamcia ja juz mialam 2@ pierwsza dostalam poltora miesiaca po tym jak przestalam karmic teraz jestem na anty i wiem kiedy bedzie kolejna.

Witam

Rany jak u nas zimno, chodzę w szlafroku opatulona jak bałwan a i tak ręce mam lodowate. Zuza już z gilem i kaszlem, musiałam ją zamknąć w pokoiku, bo nas pozaraża :confused2:

Alex gratki chrzcinowe, rodzinę już masz, swoją własną, resztę, szczególnie nieprzychylną olej. Szwagier i szwagierka to nie rodzina, nie znasz tego? :sorry:

Aina
u nas trzecia noc z rzędu z takimi piskami, przychodzi 4-5 rano i zaczyna się piskokrzyk, dzisiaj pierwszy raz udało mi się zapobiec, szybko utuliłam na rękach i wzięłam do siebie do łóżka, dzięki temu udało nam się pospać aż do 8.

Kamcia ja też jeszcze nie mam @ i wiem, że niestety w końcu przyjdzie :confused2: Już się boję co to będzie, jak tu się dzieckiem zająć, gdy człowiek zwija się z bólu :-(

Alex nie zawracaj sobie głowy, rodziny się nie wybiera więc czasami trafiają się "egzemplarze", jedyne lekarstwo olać ich:)

co do okresu to ja właśnie skończyłam drugi, pierwszy i drugi taki sam- bezbolesny, 3-4 dni lekkiego krwawienia, żadnych dziwnych odczuć.Niby dziwne, bo po spirali powinny się wydłużyć i stać się trochę bolesne, ale nic z tych rzeczy.A spirala jest na miejscu, bo byłam na kontroli 3 tyg temu.

Plus z tego zimna taki,że powyciągałam swoje mięciutkie swetry i otulam się nimi:)) zajadam ciasto ze śliwkami i piję gorącą herbatkę z malinami.

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Brrr ale zimno ...

Jubilat w przedszkolu ojj jak się cieszył że z cukiereczkami idzie i poczęstuje dzieci :-D a mamusia sprząta , pierze i sałateczke robi z małą przerwą na kawkę i BB ;-)

ahaa i dzisiaj idziemy na kontrolę do ortopedy z młodym i oby już nie musiał tego dziadostwa nosić bo to bardzo już uciążliwe jest !

Cześć laseczki

Hope - buziaki dla Jagódki *
Stynka- buziaki dla Nadii*
Lwiapaszczka- buziaki dla Lenki *
Futrzaczku - dla Szymusia również buziaki i trzymam kciuki , żeby Filipek nie musiał już nosić tego ustrojstwa.
Alex- podpisuję się pod dziewczynami, olej rodzinę

Byłam dzisiaj w pracy i przez to mam doła:wściekła/y: Wracam do pracy 21 listopada :-(. Wypisałam już wniosek o urlop. Dzisiaj babcia została z Marti jak ja byłam w pracy , wróciłam po godzinie taka stęskniona. Nie wiem jak ja dam radę wytrzymać 7 godzin:-(. Po prostu nie wiem :-(Na pocieszenie jem ciastka, utuliłam moją gwiazdeczkę do snu i ryczę sobie :-(.
A poza tym rozpaliłam sobie w kominku i mam fajne ciepełko. Jak mała wstanie wybierzemy się na krótki spacer, na krótki bo zimnica straszna dzisiaj. Ale nie pada.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry