reklama

Maj 2011

reklama
Ania83 witaj, ja tez z Olsztyna i tez teraz na emigracji....
U nas dzis tez strasznie zimno i pada i wogole do d....
Mama przyszla wiec lece pod prysznic a pozniej czeka na mnie gora prasoawania, wpadne wieczorkiem.
Milego popoludnia dziewczynki...
Buziaczki dla pieciomiesieczniaczkow....
Salsera chyba bedzie trzeba zakupioc ksiazeczke :-D

Slasera wierszyk mega :D

Dostałam właśnie przesyłkę z Gerbera. Fajnie bo nie przyszedł karton z próbkami ( jedynie dwie kaszki po 6 miesiącu i sinlac) a książeczka z kuponami do rossmana albo carrefoura a tam słoiczek i napój za darmo, jakieś danko 50% taniej i pełno innych pierdół 30% i 20% taniej. Chyba już ze wszystkiego dostałam próbki dla młodego.

Paula mi się trochę oparzyła wodą z kranu na zajęciach plastycznych i od 2 godzin histeryzuje :/ Zaraz mnie coś trafi bo ma ledwie czerwone dwa palce a wyje jakby miała oparzenie 3-go stopnia. Najchętniej to by łapkę trzymała w zimnej wodzie ale po wyjęciu boli jeszcze bardziej.

Uciekam bo mi dzieć zgłodniał chyba :)

Witajcie!

I u nas zimno... :(
POla od czwartku w domu siedzi.. a ja juz tydzien.. mozna ocip....iec!!!
Katar dalej ja meczy, ale jutro ma byc podobno cieplej wiec wyleziemy w koncu.

Hope ja tez rano paradowalam w szlafroku a rece zamarzniete,,,, dzwonilismy do spoldzielni bo kurka co to ma byc, ze jeszcze nie grzeja??!! i w koncu po poludniu puscili ciepla rure! huraaaaa! nie bede marznac w domu i spac wrecz w wilogtnej poscieli! ufff
BUzka wielka dla 5miesiecznej Jagodki!! :** faktycznie jak to leci.. jeszcze m-c i pol roku stuknie naszym maluchom!

Gratulacje dla wszystkich konczacych kolejny miesiaczek :***** a nawet roczek ! - Futrzaczku ..juz 3 latka :)) Najlepsze zyczenia!

Basiekk- tak mi przykro jak przeczytalam Twojego posta.. :(( Usciski :* ..nic sie nie martw, jakos to bedzie, zobaczysz szybko zleci dzionek w pracy i masz do kogo wracac!

Salsera - mega wierszyk, ksiazeczka bedzie pewnie rownie "zabawna" i trafna hiihihihih

Aina - :**.....no i gdzie zdjecia sloneczko??? :P ktos cos tu obiecywal... chyba, ze znowu przegapilam,,,to sorry..:P

My pospalysmy dzisiaj do ....11 !!! oczywiecie z budzeniem w miedzyczasie, ale laba byla! wczoraj tez...:))
PS Polcia tez tak popiskuje ostatnio pzrez sen, jakby koszmarki jakies miala.. :/

Bra - :** milo, ze zamowil.ta msze... kochana...

Dziś udało mi się wyrwac na małe zakupy i od razu humor się poprawił. Udało mi się kupić fajne spodnie (po wielkich zmaganiach:-D) i sweterek. Jestem mega zadowolona:-)
marzenka a z tego Gerbera to sie logowałaś na stronie? Czy w szpitalu wypełniałaś? Bo ja od nich nic nie dostałam, tak samo od Hippa:-( Ostatnio doszły paczki z Musteli i z Persila:-pAle to logowałam się i wysłałam do nich maile. A na oparzenia dobry jest aloes-mi pomógł.
Kurcze mnie też katar łapie:wściekła/y:

reklama
Witajcie,
włączyłam kompa dopołudnia, ale dopiero teraz nadrobiłam "Maj"... no nic - chyba mamy kolejny skok rozwojowy, bo tygodniowo to by się zgadzało (22-23)... niemożność sania w dzięń i mega płacze - nie da się tego słuchać, a i patrzeć też nie, bo łzy lecą aż małej i serce się kraje..

Kamcia - ja też nie mam @, ale karmię wyłącznie piersią. Poza tym po porodzie leciało ze mnie 8 tygodni - norma na jakiś czas wyrobiona:-p
Maja - jak mała ma katar,to na spacerze lepiej bedzie jej się oddychało
basiek - współczuję, mnie to czeka w styczniu:sorry:

Pojechałam dziś do miasta kupić małej czapkę jesienną i co usłyszałam?!? Że już nie ma, dziś dostali zimowe i już częściowo zeszły, tak że z tych, co mi się podobały, rozmiaru już nie było. A domówić JUŻ nie mogą, bo w hurtowni nie ma!!! I jak tu dziecku kupić z wyprzedzeniem, skoro główka rośnie?!? W końcu dostałam czapę na teraz, ale na zime nie mam. Obłęd jakiś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry