reklama

Maj 2011

Witanko :)
Matusia - bo ja na niego zła nie jestem, prędzej na męża że mi syna psuje, ale juz to sobie wyjasniliśmy. A Mikołaj to mój kochany cwaniura malutki, będzie wiedział jak wyprosić od rodziców nowe autko na te swoje oczęta. Własnie zamiast ucinać sobie drzemkę, to leży w wyrku na brzuszku, podnosi łepek i odwraca się do tyłu patrząc na mnie i zagadując. Głowę wykręci niedługo a uśmiech taaaaaki słodki. I tak już tatuś do pracy się spóźni bo nie mogli się rozstać, co dopiero będzie jak zacznie mówić "nie idź dzisiaj tatusiu do placi, plolooooosie".

reklama
witam się szaro, buro i ponuro
humor więc taki sam:wściekła/y:

ypra gratulujemy zębolka!!!:)
paula mam nadzieje,że wszytstko się szybko wyjaśni i będziesz znała przyczynę wypadania włosków:tak:
joluś owy fim oglądałam i bardzo mi się podobał:-)
bassiek oddawaj ładną pogodę!!!!!!

idę wypić koktajl bananowy..

Jestem i ja:)

Persefona buziak dla Gabi:*

Aina no filmik super:) to trzeba obejrzeć nie da się tego opisać:)

Salsera to wtedy tatuś resztę wychowawczego tatuś wykorzysta :)

U nas też szaro buro i ponuro:/ Miało nie być między 8-11tą prądu, ale wstaliśmy z Igim o 9tej i prąd był i jest dalej:)

Dziewczyny bardzo dziekuje za ciepłe słowa i wsparcie.
A więc tak wyniki z krwi są ok anemi nie ma tarczyca też wykluczona, pasozyty nieobecne, potas magnez sód żelazo wapno wszytko w normie
Bylismy u dwoch pediatrów i u dwóch dermatologów wszyscy wykluczyli łysienie plackowate, jedyna rzeczą jakiej nie zrobiłam to badanie z krwi na ING to jest na alergie, ale to badanie miała robione 6 msc temu i wynik był ok
No i jeszcze nikt nie zbadał tak dogłębniej skóry głowy, a to chyba dermatolog powinien, już sama nie wiem
Włoski wychodzą jej cała dobe jak wezmę je do ręki to połowa w ręku zostaje
Najbardziej boje się że to jednak ten stres chociaż nie zauwazyłam jakiejś drastycznej zmiany w jej zachowaniu, no ale jakieś 4 tygodnie temu ostawiłyśmy smoka ,a mały ma smoka, i po tym smoczku wszytsko się zaczęło.

reklama
Hej:-)

Dzisiaj szarówka za oknem choć słoneczko próbuje się przebić :tak: zaraz mykam na spacer bo muszę rachunki popłacić :dry: , ale za to popołudnie będzie lepsze bo przyjeżdża do mnie przyjaciółka która nie długo będzie miała dzidziusia :-):tak:

Persefona- Buziaczki dla Gabrysi z okazji ukończenia 4 latek :* duża już dziewczynka :tak:
Jolek , Aina- ten filmik to jakiś pełnometrażowy czy jaki ? macie jakiegoś linka czy cuś ? :-p;-)
Paula- hmm kotek nie wiem naprawdę :-( ale Madzia bardzo przeżyła rozłąkę ze smokiem płakała budziła się w nocy ? kurcze trochę mnie dziwi że jednak od czegoś takiego mogłaby mieć problemy z włoskami :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry