Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas ostatnio było tak, że ja musiałam już koniecznie do toalety a Mały, jak go odkładałam to w ryk, więc wpakowałam go do fotelika samochodowego i zabrałam ze sobą Ale jaką miał radochę
chorym dużo zdrówka,
gratulacje zębolowe
cukiereczki solenizantom
i to byłoby na tyle dziewczyny, muszę lecieć.
A jutro do kina.Bez męża sesese wyjechał to ma
marzena tak czytam co robicie z tym waszym domkiem i aż mi się po samych opisach i tych zdjęciach co kiedyś wstawiałaś podoba :-)
z chęcią zobaczyaym całą chatkę i pewnie jak miałanbym swój dom w pl to bym robiła podobnie :-)
paula jesli to nie łysienie plackowate to ja nie wiem..:/
mam nadzieję tylko że małej odrosną włoski..
a może jak ją zetniesz na krótko to będą rosły normalnie włoski??
ale skoro mówisz że po smoku to pewnie stresem wywołane.. także bardzo ws[półczuję..
a może żeby jej było raźniej maleństwo też oduczyć smoka?? i będzie spokój..
albo nie wiem... położyć gdzieś smoka w pudełeczku albo zawiesić na sznureczku pokazać jej że smok jest z nią razem i nie bedzie się tak stresowała..(wiem mam głupie pomysły ale zawsze może coś pomogą) hope czytałam ze przy łysieniu plackowatym są własnie takie wyjątki że łysieje się na większej częsci głowy i zostają takie rzadkie włosy gdzieniegdzie nawet zdjęcie było podobne
no ale może być tez tak że nie wiedzili lekarze co to i przypisali tej chorobie
ypra gratuluję zębusia matusia Tobie również gratuluje
ja kiedyś pisałam jak mnie Vi przygryzła..
ale ona to miała szybko zęby bo mając 6 msc miała już 4 ząbki i jak właśńie miałą same dolne to tak nie gryzła ale jak miała już górne..
to tak mnie chapnęła że mi kjrew się lała z sutka !! i wtedy zaczęłam oduczać cycusia :-) bra
to sobie wyobraź jak jest z moim czasem hehei
z innych które maja starsze dzieci w podobnym wieku do Vi , które również potrzebują bardziej rodziców do zrobienia czegoś z plasteliny , do ułożenia puzzli... do malowania, poczytania... itp itp...
normalnie urwanie głowy...:-)
teraz dzieci tak płaczą bo to jest wiek kiedy dziecko ma tzw"lęk przed porzuceniem" czy jakoś tak to idzie..
nie martwcie się dzieciakom minie
a do kibelka to ja i nawet nieraz tą starsza musze zabrać bo wyje hehe
kamia witaj w klubie u mnie też z nastrojem nie za ciekawie :-(
chyba przez jesień,..
życze szybkiej poprawy humorku
ja też chciałabym ten link do filmu bobasy jesli można prosić ... co to za film wogóle ??? :-)