reklama

Maj 2011

reklama
futrzaczku strasznie współczuję
[*] dla aniołka..
jakie to życie jest niesprawiedliwe.. :-(
biedactwo małe .... oby Bóg miał je w swojej opiece :*

dziękuję dziewczyny od Emci :*

milla.. to oczywiste w takim razie że się kłócicie w związku.. duzo osób ma jakieś zgrzyty
ale jeśli dochodzi do stanu krytycznego .. i czuje sie że z tego nic nie będzie to lepiej się rozejść..

ja mojego kocham nad życie , ale czasem też mamy jakieś akcje rewelacje ;-)
co późńiej się zastanawimy za co my tak głupiejemy :-p
na szczęscie nie często nam sie zdarzaja takie kłótnie o naprawde byle co :-p

Ostatnia edycja:
Kamcia gratki z okazji pół roczku dla Emci.

Futrzaczku kochany aniołek
[*] będzie szczęśliwy wsród aniołków. Niestety nigdy nie wiadomo co przyniesie następny dzień z naszymi kochanymi kruszynkami..Wszystko jest pięknie i nagle w jednej chwili tracimy grunt..straszne jak nieprzewidywalny jest los. Tulę.

a ja wyrodna wróciłam z kina, padam, więc chyba idę spać.Junior jednozębny kima na szczęście po krotkim przebudzeniu na cyca.

Joluś- dla Twojego okruszka
[*]
a jeszcze co do Lucyny to wyszło to nagle bo ogólnie wszystko było ok , przed wczoraj trafiła do szpitala w Trzebnicy a tam po USG natychmiast po USG skierowali ją do Wrocławia karetką na sygnale ! a patafian przez 6 miesięcy nic nie widział niepokojącego!? szok!

Jaipur- gratuluje ząbka i mam nadzieję seansik się udał

joluś
[*] , u mnie jakoś bylo to w listopadzie,nie chce pamiętać kiedy,wyrzuciłam po tym nawet wypis ze szpitala.Mi tak lepiej.

w kinie byłam na Paranormal Activity3, może być,dla niektórych może być straszny,ale mnie już prawie nie ruszają horrory.Ale dwa raz mi serce szybciej zabiło:) więc coś jest..

p.s wyjście zębola można uznać za wyjście zen:-D Bidolek tylko kwękał coś dzisiaj po południu,ale poprzednie dni-bez objawów.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry