Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maja nie odwiedziłamAle jak chcesz przepis to mogę wkleić link bo ze strony go ukradłam tylko trochę zmieniam
![]()
Marzena weź ty pogadaj z moim mężem on niecierpi ubranek z uszami, ja lubię ale on nie pozwala mi ich kupować i ubierać. Ma na nie jakąś alergie. Udało mi się dwie rzeczy kupić ale mała już wyrosła.Ja mam zboczenie takie bo uwielbiam maluszki w ubrankach z uszkami. Jak widzę takiego szkrabika to mi ślina cieknie od słodyczy i mam ochotę zadusić całowaniemA w kapturkach to dzieciaczki jeszcze się takie pucułowate wydają, no sama słodycz, no!
U nas to chwilówki, jutro będziemy gadać jakby nigdy nic, ale dziś było ostro. Tak to jest jak się tatuś dzieckiem od święta zainteresuje. Nawet mi się oberwało, że Pepsi dziecku wlałam, jak tatuś herbatkę zrobił, ale ja tej Pepsi nie kupiłam i nie ja dziecko nią kuszę. Oj, było ostro. Teraz już śpi od godziny wielce obrażony
.