reklama

Maj 2011

Witajcie :)
Powróciłam do Was wreszcie...Pracę podgoniłam, jeszcze ze dwa weekendy i będzie gotowa.
Matusia - te chłopy to wszystkie jednakowe:crazy:
Agnieszko - trzymam &&& za Igusia, oby szybciutko wyzdrowiał, a Tobie życzę dużo siły, bo jak Ty ją będziesz dawać małemu to szybciej wyzdrowieje...

reklama
styna to witaj w klubie bo mój mtez ma jakies uczulenie na wszelkie "uszate" ubranka, ale ja jakoś sie tym nie specjalnie martwię;-)

aleście wczoraj pichciły dziewczyny:-) mmmm slinka lecie:-)

wszytskim w kryzysie życzę szybkiego zażegnania konfliktu:*

Jaipur buziak od Krzysia z okazji 6 m-cy :-)

Witam się,

zbieramy się do mamy. Odnośnie tematu, to babcia kupiła Małemu 2 kombinezoniki rozmiar 74 i 86, a nam by się przydał bardziej 80:-D Zobaczymy na miejscu, bo numeracje są różne i może 74 będzie na teraz :confused:

Czesc dziewczyny,

junior na powitanie 6mcy kima od 9:rofl2: Dziękujemy za życzonka.

ypra zależy jakiej firmy są te 74,jak angielskie- generalnie- jak nie polskie,to powinny być większe.

p.s i d*** blada, zapomniałam oczywiście,że miałam się sfochować rano.Potem sobie przypomniałam,ale już nie było jak bo przegadaliśmy to o co się wczoraj poirytowałam. Innym razem ;-)

Witam:-)
jaipur buziale dla juniorka :***
U nas oczywiście znowu rodzinka męża się zjeżdża,a ja już ich mam dosyć.Normalnie chamska będę i się zamknę w pokoju i tyle...
Poza tym jak się ściemni to na cmentarz idę,
lec ę

Buziolki dla Juniorka:*:* ...i ten malutki dołączył do grona półroczniaków

Witam się w ten rozciapciany dzionek. Młody się budził w nocy a potem wstał o 7mej więc i my wstaliśmy. M śmignął na cmentarz żeby tłok ominąć a ja się wzięłam za robienie sałatki (wczoraj już mocy na nią nie miałam). Potem śniadanko kawusia i jak młody zasnął to my też do wyrka na małe spanko.
Dostałam dziś z okazji naszej kolejnej rocznicy pożycia otwierane serduszko (zawieszka na łańcuszek) w które montuje się fotki. I cały czas się zastanawiam jak wmontować tam fotusie moich chłopaków żeby jak najdłużej wytrzymały :confused:

Agnieszko dużo dużo zdrówka dla Igorka a dla Ciebie cierpliwości i wytrwałości :*

Ewcia jeśli nas podczytujesz to buziaki dla Mikołaja z okazji pół roczku :*:*
Madzi_k buziak dla Julka :*

Coś miałam jeszcze napisać ale ku*de zapomniałam :/

Ostatnia edycja:
witam sie i ja :)

buziaczki dla naszych okrągłomiesięczniaczków :) junior, duży chłop juz z ciebie, dołączyłeś do grona starszaków ;))

my juz po cmentarzu, potem na obiadek i ciacho do siostry i przed chwilą wróciłam do domku. M jeszcze spaceruje z Lenusią, bo zasnęła w aucie.

heh weszlam na wagę i z ciekawostek powiem wam, że od kiedy zmieniłam dietę na rozsądną, przytyłam łącznie 4 kg :szok: musze przystopować bo jak dalej będę tyc w takim tempie to przesadzę w drugą stronę :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry