reklama

Maj 2011

Witam się tylko na momencik bo właśnie wróciliśmy z cmentarza i muszę z małą zrobić porządek.
Buziaki dla jubilatów:-)

Muszę powiedzieć że moje dziecko niezmiernie towarzyskie jest jak jest dużo ludzi to taka grzeczna jest, a jak ludzie idą pokazuje pazurki. Nauczyła się pluć i teraz jak jest zła to tak pluje i płacze że masakra jakaś. :wściekła/y:Takie fochy strzela już to co będzie potem.:szok:

reklama
Buziaki dla miesięczniaków.

Jakoś przetrwaliśmy ten dzień :)

Kurcze, Paula robi głupie miny do Matiego a on rechota jak szalony. A nawet ja muszę się czasem wysilić, żeby rżał głośno ;-) I dobrze.

Widziałyście ten nasz samolot?! :szok::szok::szok: Kurcze jakby się nie udało to by była dopiero katastrofa lotnicza, aż ciarki przechodzą! Jakie szczęście dla tych ludzi i ich rodzin, że na strachu się skończyło. Ale pilot i załoga szacun!

Witam i ja...
Buziaczki dla wszystkich dzisiejszych okraglomiesieczniakow :*
Marzena widzialam ten samolot i przez pierwsze 10 sekund zastanawialam sie o co chodzi, ale ciesze sie ze nikomu nic sie nie stalo...
U nas dzis dzien jakis taki dziwny, w naszym landzie dzien wolny ale obok normalny dzien pracy i przez to M tez musial pracowac bo jezdzi do firm w innych landach. Pozniej jak wrocil bylismy na zakupach i w koncu udalo mi sie kupic kozaki na zime bo wczesniej nic mi sie nie podobalo (wszystko jakies na obcasach albo koturnach a ja potrzebuje cos tak do biegania).
Udalo mi sie tez wynalezc ogromna szafe do sypialni za 10euro na internecie i bylismy ja ogladac i za dwa tygodnie M po nia jedzie... w koncu moze pomiescimy sie w jednej szafie...
Lece nadrobic pozostale watki poki jeszcze cos na oczy widze...
Slodkich snow....

karolka fajnie ze udalo wam sie znalezc szafe tak tanio! :-):tak:

marzena super ladowanie samolotu! i tak jak piszesz dobrze ze tylko na strachu sie skonczylo!wielkie brawa dla pilota :-)

styna widac ze dziewucha ma swoje zdanie :-D:-D nikt Nadii nie podskoczy :-p

buzie dla naszych mini solenizantow!!

Basiek, nie masz dziewczyno serca z tym sernikiem! A ja od wczoraj na dietę przeszłam:(
Jaipur, buziak dla Juniora!
Agnieszka, trzymam kciuki za Igorka, mam nadzieję, że szybko ze szpitala wyjdziecie.

Dziękujemy z Julkiem za pamięć i życzenia:)

Coś chciałam napisać, ale już nie wiem co.
W takim tempie jak w tym roku groby oblecieliśmy to aż wstyd po prostu. Wszędzie po trzy sekundy i dalej w drogę.
No i nie przypomniało mi się co chciałam. To mykam. Buźka dla wszystkich.

Cześć laski!
Oczywiście musiałam zajrzeć do Was:)
Jaipur, Madzik - buziaki dla Juniorka i Juleczka
Żelka co tam u Ciebie i w ogóle ładnie to tak rzadko zaglądać??:-)

Dzisiaj zabiegany dzień, zabraliśmy Martysię na cmentarz, usnęła u męża na rękach. A mąż mój skąpiec nie da mi jej nawet potrzymać, musiałam znicza targać a On córcię swoją i jeszcze mówi, niech inni patrzą i podziwiają:-D.
Potem byliśmy u teściowej i na końcu wylądowaliśmy u rodziców moich. Marti była grzeczna i czarowała.
Spadam pod prysznic!
Dobranoc

Dobry wieczór :-)

przed chwilą wróciliśmy z pępkowego bo wczoraj koledze się syn urodził :-):tak: fajne wspomnienia wróciły :-D
a tak to nic nowego ...

Idę lulu padnięta już jestem po całym dniu także miłych snów ! :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry