reklama

Maj 2011

Kamia powodzonka na szczepieniu:)
Bassiek nie dziwie się Twojemu mężowi, ma dwie cudne kobietki, tylko się chwalic:tak:
Jaipur spoznione buziaki dla Juniora:*
Madzik buziaki dla JUleczka:tak:
Styna ma charakterek Twoja córeczka:-)
Agnieszka trzymam za Was kciuki!

piękna pogoda dzis na spacerek niedlugo sie wybierzemy, polansowac sie troszkę:P

reklama
Witam się.
Przypomniało mi się wczoraj w nocy co chciałam napisać:) Że tak długo odkładaliśmy przejście z gondoli do spacerówki, aż ją wczoraj jednak uruchomiliśmy, bo młody już główką i nóżkami ścianek dotykał. No cóż lajf is brutal:)
Zamówiłam się na popołudnie na wizytę do pediatry, bo coś Julek kaszleć zaczął. Mam nadzieję, że nic groźnego tam nie wysłucha, tym bardziej, że przecież w poniedziałek był u lekarza przy okazji szczepienia i podobno czysto było. Eh...

Bry

Nie mam dzisiaj weny do pisania, jakoś tak do bani mi jest.

Gratuluję okrągłości okrąglakom:tak:

To chyba tyle na teraz.

A ziemniaki, no no ziemniaki to mi się już bez wody gotowały, na sałatkę :zawstydzona/y:

madzik a my nadal w gondoli pomykamy:zawstydzona/y: dla mnie przejście do spacerówki to tak definitywny koniec pewnego okresu, ze odwlekam to jak tylko mogę;-) a ze młody jeszcze sie mieści i z podkulonymi nogami jeżdzic nie musi to czekamy:-) powodzenia u lekarza, oby to nie było jakieś choróbsko paskudne:*

Hope no to życze lepszego samopoczucia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry