reklama

Maj 2011

reklama
Dla wszystkich okrągłomiesiaczków buziaki :-)

Witam się,
Jaipur miałaś rację ang. 74 jest dobre na Krzysia.
Ale się poryczałam, oglądałam powtórkę programu na tvn style o 7 kobietach w ciąży. Strasznie się cieszę, że mamy Krzysia.
Styna to ci aparatka z Nadii ;-)
I już zapomniałam co miałam napisać... Czekam na kuriera, mam nadzieję, że dziś wszystko dotrze.

Buziaki dla jubilatów wczorajszych i dzisiejszych
biggrin.gif

Wczoraj mnie nie było bo miałam ciężki dzień, po pierwsze wizyta na cmentarzu u naszych Aniołków bardzo mnie jakoś dobiła no i na dodatek straszna kłótnia z moim M. w ten tak ważny dla nas dzień. Nie wiem ale chyba juz nie potrafię się dogadać z moim mężem. :-( No i przygnębiło mnie jeszcze to, że wieczorem nie pojechałam do swoich synków a zawsze jeździłam do nich wieczorkiem, mam nadzieję że mi wybaczą.

Dzisiejszy dzień też jest do dupy..... Gdyby nie Oli to nie wiem co by było.......

hope taaaa... zjedli , to skąd wiesz, że dobra była ;P ;)

wszystkiego naj dla naszych okrąglomiesięczniaczków :*

alex kochana moja przeczytałam twój post i mam ochote cie przytulić.

[*] dla waszych i innych aniołeczków, one wiedzą , że cały czas jesteś z nimi.

mam nadzieję, że szybciutko sie pogodzicie z M i będzie już dobrze. tak jak czytam to po urodzeniu maluszków wiele z nas ma kryzysy w związkach. wierzę jednak , że są przejściowe. głowa do góry!

Bra mozesz wpasc do mnie na salatke, bo M dzis zrobil cala miche...
Alex tulam mocno... nie smuc sie juz, mam nadzieje ze w koncu sie wszystko ulozy...
U nas dzis znow bylo piekne sloneczko wiec pospacerowalismy sobie duzo, teraz maly troszke spi ale zaraz go obudze na jedzonko i spac....

reklama
Wisienka, Paula, Kamia buziaki dla Waszych półroczniaków :*:*
Ancia buziak dla Darusia :*
Madzik cmoki dla Olci :*

Alex trzymaj się kochana..Przykre co piszesz. Niech te kryzysy się w końcu skończą!!!!

My dziś po szczepieniu zaliczyliśmy spacerek nad morzem. Młody bawi się teraz z tatą a ja już padam na twarz. Młody dziś w nocy znowu budził się kilka razy więc jestem niedospana. Odzwyczaiłam się od nocnych pobudek.
Uciekam Was trochę poczytać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry