reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

jolek... i jak ten stolik? warto go kupic?

marzena - znajdziesz sobie lepszy wozik.
ja już wazyłam mniej niż przed ciąża, ale niestety teraz znów mi skoczyło w góre ze 2 kg :-(

śnieg???? ło matko :szok:

matusia - pełza (?), czołga się (?), inaczej tego nie potrafie określic, opisąłam jego wyczyn w odpowiednim wątku o rozwoju maluszków

a ekspres do kawy tez mi się marzy :-)ale taki prawdziwny, nie na kapsułki - bo w nich niestety dużo chemii :-(

co do sprzętów to u mnie niezastąpiona w kuchni jest szatkownica zelmera

no i wiecej nie pamietam....:-(
aaa...kamcia, ciesze się , ze akcja galaretka sie powiodła :-)

reklama
Matusia wpadaj :-)

Ja mam jakąś dziwną niechęć do robotów, zawalidrogi straszne, dużo mycia, trudno się dostać, hałasują, właściwie wszystko molestuję blenderem i dzięki wielkie, że ktoś wymyślił coś równie małego i przydatnego :-)

styna gratuluję słowa mama:tak: Mój Kuba często mówi mama zwłaszcza jak mu się krzywda dzieje (tzn. np domaga się wzięcia na ręce). Wtedy takim płaczliwym głosem woła "maaaama" :) Oj miło, miło słyszeć, a jak dzieciaczki zaczną mówić świadomie to dopiero będzie radocha :-)

Kamcia - współczuję takiego ubogiego asortymentu. Na placek mogę zaprosić do siebie. Z kruszanką :)

Co do kaw to ja ostatnio tylko Anatol zbożowy. A tak to rozpuszczalną piję i nie ma sensu inwestować w ekspresy bo zagraca toto kuchnię a używane by było raz na ruski rok. Teście kupili i jak zarósł kurzem to wydali. Maszynkę do chleba też mają, najpierw był szał przez miesiąc a teraz stoi i zarasta. Ja dostałam robot kuchenny ale powiem wam że wolę zwykły mikser, bo w tym śmietany nie ubiję bo to mieszadełko jest za wysoko na taką małą ilość. Ciasto jak gęste to też całe niewymieszane obklei ściany naczynia i tyle. Wielkie to i w ogóle.
Parowar jest fajny choć na razie go dopiero poznaję.
A w ogóle marzy mi się milion dupereli typu bajerancki dekorator do ciasta, fajne formy do pieczenia, szczypce do przerzucania kotletów...
I cieszę się że mam Chroma to mi nie wyskakują te reklamy :)

Marzena - brawo dzielna kobieto :)

Cześć dziewczyny,

ja to gadzeciarz jestem, na szczęście mam dużo metrażu do zagracania:laugh2: a blender tez super rzecz,prawie wszystko da się nim zrobić.Ekspres mamy cisnieniowy bo u nas się duzo kawy pije(małż po 3-5 dziennie),nie ma dobrej kawy rozpuszczalnej, mielić się nie chce, więc jedynym rozwiązaniem ekspres co przerobi ziarenka i mleko sojowe na dobrą latte.:tak: Obecny to Saeco, poprzedni też(umarł po 7 latach intensywnego życia).

poza tym dopiero wstaliśmy, a trzeba się wyszykować bo idziemy bawić sie do kolegi:-) jego zabawkami:-D

Ostatnia edycja:
Witam.

U nas pogoda nieciekawa. Młody buszuje od 8mej, a matce się oczy kleją.

Gag stolik ok. Ale jeśli masz kasę to może zainwestuj w coś bardziej rozbudowanego :)

Styna gratuluję słowa mama. U mnie Igor dalej się brecha na dźwięk tego słowa

Coś miałam wczoraj komuś napisać ale nie pamiętam :/

Hi hi Salsera fajnie by było :-D

reklama
Do góry