• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

reklama
oj kamcia nic dzienwgo ze sie wystraszyliscie ale ja to bym przez drzwi krzyknela do niego co sie stalo i o co mu chodzi. otworzyc w zyciu bym nie otworzyla, ale moze on rzeczywiscie potrzebowal pomocy. Ciekawe czy policja go znalazla i o co mu wogle chodzilo

Kamcia, to straszne , co opisałaś. Ale jest szansa, że On naprawdę potrzebował pomocy w tamtej chwili akurat i już więcej nie przyjdzie. A dlaczego się przeprowadziłaś, bo nie doczytałam?
bra, przykładna obywatelka z Ciebie :tak:
Futrzaczku, nie polecam Pana Robótki a wręcz odradzam! Na CBEEBIES leci. Mat ma nagrane kilka odcinków.:szok:
Marzena, buziaki dla Matusia! Zobacz załącznik 409597

Kamcia sama bym się wsstraszyla jak cholera, pewnie zesra**bym sie ze strachu znając mnie!
Bra dziwny spacerek jak cholera! Mówię Tobie, mój mały "duży" chłopczyk, w spacerówce! Głupia baba jestem, serce mi pękało! Tak wogóle to P chce,żebysmy się w przyszłym roku przeprowadzili do Torunia:szok:
Majowa mam nadzieje,że to nic poważnego, trzymam mocno kciuki!
Burzowata my przeszliśmy na spacerówke, bo Jasiek nie cierpiał gondoli i jezdził w niej 2 miesiące:)

nic w tej telewizji nie ma!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry