• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
oj kamcia nic dzienwgo ze sie wystraszyliscie ale ja to bym przez drzwi krzyknela do niego co sie stalo i o co mu chodzi. otworzyc w zyciu bym nie otworzyla, ale moze on rzeczywiscie potrzebowal pomocy. Ciekawe czy policja go znalazla i o co mu wogle chodzilo

Kamcia, to straszne , co opisałaś. Ale jest szansa, że On naprawdę potrzebował pomocy w tamtej chwili akurat i już więcej nie przyjdzie. A dlaczego się przeprowadziłaś, bo nie doczytałam?
bra, przykładna obywatelka z Ciebie :tak:
Futrzaczku, nie polecam Pana Robótki a wręcz odradzam! Na CBEEBIES leci. Mat ma nagrane kilka odcinków.:szok:
Marzena, buziaki dla Matusia! Zobacz załącznik 409597

Kamcia sama bym się wsstraszyla jak cholera, pewnie zesra**bym sie ze strachu znając mnie!
Bra dziwny spacerek jak cholera! Mówię Tobie, mój mały "duży" chłopczyk, w spacerówce! Głupia baba jestem, serce mi pękało! Tak wogóle to P chce,żebysmy się w przyszłym roku przeprowadzili do Torunia:szok:
Majowa mam nadzieje,że to nic poważnego, trzymam mocno kciuki!
Burzowata my przeszliśmy na spacerówke, bo Jasiek nie cierpiał gondoli i jezdził w niej 2 miesiące:)

nic w tej telewizji nie ma!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry