Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Maja może ci mechanicy specjalnie psują żeby więcej kasy zgarną. Nie może Twój małż tam do nich wpaść i zrobić z nimi porządku.
Milla to gdzie Twoja rodzinka mieszka???
Poziomka czyli od jutra chłopa masz w domu??
Agacio u mnie też pada i wieje więc w domu kiblujemy.
Madzik gratuluję ząbka.
Jaipur Junior pewnie ZEN będzie w drodze
A ja mam coraz gorszy humor. Jakoś mnie się ryczeć cały dzień chce. Zdążyłam się spiąć z M.Na zakupy mieliśmy jechać,ale widzę,że zapomniał. No to H mu w D!!!!! Idę zaraz łazienkę ogarnąć.
Młody mi dziś szopkę odwalił. Miał straszny atak płaczu, nie mogłam go uspokoić aż w którymś momencie zaczął mi się krztusić. Po jakimś czasie udało mi się go uspokoić i przykimał wtulony w cyca. A teraz co...siedzi z tatusiem przed TV ogląda swój serial (czyt.reklamy) i cały zadowolony.
Poziomki - Opel Vectra ... Jolek - to jest dosyc daleko od nas, ponad 50km :/ ... to jakis znajomy tescia jest i to tesciu tam z nimi rozmawia i dzwoni. On nam to nakrecil w ogole - tzn oddanie auta tam na chwile.. takze to sponsoruje, wiec mi juz wisi ile to bedzie, a naciagaja na bank - jak to mechanicy..
Pola zasnela w koncu, uffff bo wije sie caly dzien, sama nie wie chyba o co jej chodzi.. obiadku zas ledwo ruszyla, w cysiach cos tez niezaduzo dzisiaj.. malo mleczka
Madzik - gratulujemy zebola! I sie tak nie przejmuj spoznionymi zyczeniami! )
Kazdy wie, ze trudno byc tu non stop na biezaco )
Maja no dlatego chce Was zatrzymać
Poziomka ja dochodzę do wniosku,że chyba świąt nie robię...tylko szkoda mi Igora bo przecież to jego pierwsza gwiazdka i miało być tak pięknie...ale jak na razie to się jakoś jeb*e