Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jolek na kibelku RÓB święta bo będziesz potem żałować! Ja też nie robie dla siebie ale dla dzieci dla rodziny bo chce żebyśmy miło spędzili czas razem i właśnie tak uroczyście a nie byle jak przed tv z cipsami.Poza tym Igi musi mieć foty z pierwszej gwiazdki
Co wy tak tutaj smęcicie. Przeczytałam cały maj, niby zapracowane, zarobione, szykują się, pieką, gotują a naklepałyyyyyyyy... Tyle tego, że nie pamiętam co mam komu.
Gratuluję kolejnych ząbków kolejnym zębatkom oraz nowych okrągłomiesięczniakom dużo zdrówka na nowy miesiąc :-)
Jolek nie smutaj, nie przejmuj się bzdurami, wyluzuj, pamiętaj co jest w życiu ważne. Nie ma sensu szukać problemów tam gdzie ich nie ma. A jak hormony buzują, to wybacz sobie i przeczekaj, jutro będzie lepiej.
U mnie dzisiaj cały dzień capi bigosem, duszę, więc już nieźle Świętami zapachniało. Zaśmierdziało
hej hoł
choinka ubrana, pierniczek zjedzony, w domu bałagan, dzień minął jolek rób święta, w tym roku święta są przede wszystkim dla naszych dzieci!
a ja znowu wpadłam w wir zakupów i zakupilam młodej 2 pary świątecznych bodziaków. powinni mi zabrac gotówkę...
melduję,że łazienka posprzątana. Trochę mi zeszło bo przerwę musiałam zrobić - tata z dzieciem nie dawał rady. Mamusia wkroczyła syna zabawiła i na chwilę był spokój. Dobrze,że na te zakupy nie pojechaliśmy bo przy zachowaniu młodego raczej szybko do domu byśmy gnali.
Aaaaaaa i trochę mi ciśnienie zeszło.
Witam wieczornie agacio cos chyba pobladzilas bo musialam sie w koncu sama za te okna wziac:-) madzik a moze ten katar to od tych zabkow, przy zabkowaniu moze wystepowac katar tak samo jak np. goraczka czy biegunka. jolek nie smutkuj... rob swieta i juz.
A ja wigilie spedzam dwa pietra nizej wiec daleko nie mam
Poziomka jak dla mnie za dużo czekolady....ale jakby mój M usłyszał to pewnie już by stał pod Twoimi drzwiami.
Wisienka zapraszam do mnie na mycie okien a raczej okna