• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

reklama
Co to za złe samopoczucie?????Jolus gotuj bigos:-) Igus będzie smutny jak mama swiąt nie zrobiBra ja tez dziś poszalałam poszłam na całego, zgapiłam od Jaipur body i mamy na święta super strój, dziewczyna też kupiłam sporo ciuszkówPoziomki ty masz czas na pieczenie ciasta??? Połż sie lepiej :-) Ja na wigilie idę do mamy to jakieś 10min spacerkiem
Wisienka ale śliczne zębulki:-)

Ostatnia edycja:
Bosz nie ogarniam was, za duzo piszecie...
Ja chce i ciasto i bigos, wszystko mi sie chce na raz, jakies dziwne zachcianki...
Maja znam ten bol 1000km... mam nadzieje ze uda sie szybko auto naprawic i przyjedziecie w te ''nasze'' strony...
Jolus nie smutaj i kopnij tego swojego w cztery litery niech Cie nie denerwuje przed swietami...

A ja wigilie robie w domu z M, Oskarkiem i moja mama bo w tym roku zostaje u nas...
i kurcze w srode na kursie robimy sobie male przyjecie, kazdy ma przyniesc cos tradycyjnego do jedzenia ze swojego kraju... musze cos zrobic zeby sie nie narobic ale cos zrobic...

Matusia, Bra- gorące całuski dla dziewczynek:)
Wisienka ale śliczne zębolki:)

a ja dzisiaj miałam sprzątać i nic z tego jak zwykle nie wyszło, ale jutro zawijam rękawy i biorę sie do roboty. Jedynie to byłam na częściowych zakupach.
My tez dzisiaj nie byliśmy na spacerku bo pogoda fatalna, strasznie wietrznie i trochę padało.

Poziomki to żaden kawał, to najprawdziwsza prawda. Wczoraj ścieliłam łóżko a M Igiego pilnował wchodzę do pokoju a młody coś wyciąga z buzi i wyrzuca podchodzę do niego patrzę a tam co?! Gumowa zabaweczka psa!!!!!!!!!!!!!!!! Myślałam że piz*ne M. Biedny tak był zapatrzony w Tv że nawet nie zauważył!!:no: Dziecko by mu ponieśli też by się nie kapnął!!

Wisienka super zębulki.

Ania fajnie,że się pokazałaś.

Paula no to kasiora wydana dzieci będą się prezentować pięknie na święta :)

Karolka zanieś pierogi ruskie ;-):-D

Alex robota nie zając nie ucieknie :)

Mój młody zasnął dziś podczas ubierania po kąpieli.Nawet nie pocycał.Widać padnięty był od tego dzisiejszego płaczu. Jestem ciekawa o której się obudzi:cool:

Jolek coś o tym wiem:-D załamac sie mozna:-D

Idka mi sie darła(nie mylić z płaczem) ze 3 godz ze śpiaca jest tym czasem Lela śpi od 2 godzin a ta mi skrzeczy na kolanach:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry