• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

reklama
ja to niedługo zapomne jak ptaszek wygląda:-D

Jolek jadą na 2 samochody i temu 2 mało koło sie nie urwało i nie dosc ze w nocy nic nie zroba to nie rusza sie w Niemczech do jutra do 22 bo jest zakaz ruchu ciezarowych
Ile miesiecznie zużywasz puszek combiotika??

karolka dobranoc

Trajkotki! :-p

mąż wracając do domku wstąpił po naszą pyszną pizze i nie mam sił na nic już - pękam w szwach! :-D;-)
Szymek śpi j od 20 a Filip dopiero nie dawno zasnął - oglądał ze mną skarb narodów 2 :-)
jutro chyba szykuje się intensywny dzień więc zmykam do łózka :* buziaki kochane :*

aaaa i nie pochwaliłam się Filipek dostał dziś , od rodziców Hani co się nie dawno rodziła wspominałam Wam ,krzesełko do karmienia :-) super chłopak w nim wygląda ale zdjęcia jutro. jejciu jaka ta Hanulka malusia albo mój Filippo już taki duży :-(;-)

Witam się wieczornie ... poczytałam jak zwykle od końca.

Moje dziecko niedawno usneło ... powiem Wam że ja już nie mam siły 24 h an dobe siedze z młodym ... przyzwyczajony do mnie jak 102 nigdzie sie ruszyć nie moge bo histeriozy i skrzeki okropne są ... chyba czas wracać do pracy chociaż na pół etatu ... bo już nie mam cierpliwości do niego tuyle co zawsze i najnormalniej w świecie mnie wkurza i denerwuje ten mój dzieć ... a nie chce przy nim okazywać swoich frustracji ... jeszcze się chłopak w życiu pewnie opatrzy na wkurzoną mame :P

Poziomka teraz to ci nie powiem ile bo kupuje te duże i w małą puszkę przesypuję,żeby mi ta landara na półce nie zaległa. Ale tak coś około 3 małych schodzi.

Futrzaczku
to pewnie ta Hania taka malutka :-D No to prezent superaśny Filipo dostał.

:-(:-( ..i ten durny dzien skonczyl sie fatalnie - Pola spadla z lozka........... :(((((
Wiec dolaczamy do grona spadochraniarzy...........:zawstydzona/y:

Spala na lozku w sypialni, po poludniu, gdzie przewaznie drzemki robi, ciagle do niej zagladamy, bylismy w salonie - nagle duuuuuup! Moj leciiiiiii, ja za nim - mala na dywaniku pod lozkiem z rykiem! ale na brzuszku.. glową 'do' ... no ja sie zryczalam od razu.. myslalam, ze serce mi peknie..
Nic jej nie jest na szczescie..

witam sie porannie i niedzielnie :)

Lenusia sie przeziębiła, więc wieczór trudny a nocka zarwana. katarek leci dośc mocno, M poleciał szybciutko z samego rana do apteki po kropelki. masakra, dobrze, że chociaz humorek ma dzidziolek dobry.

maju to mieliście wieczór, dobrze, że nic się nie stało. niestety nie zawsze uda się przypilnować, a może nie do końca deceniamy zdolności poruszania sie naszych dzieci :) toc one juz takie duże ;)

Maju wspolczuje...
Moj jeszcze nie wyladowal ale wczoraj o malo co tego nie zrobil jak go przewijalam, zaczal mi uciekac i zlapalam go juz w locie... :angry: juz sama nie wiem jak go przewijac, wasze tez tak uciekaja i walaja sie co chwila na brzuch ???

U nas nocka spoko, teraz wlasnie zjadlam sniadanie i zajrzalam tutaj, moze jeszcze dzis uda nam sie wyskoczyc po chionke, ale nie wiem czy maja dzis otwarte bo to przeciez w niedziele zawsze wszystko pozamykane... (ale to takie stoisko w miescie na zewnatrz, nie przy jakim,s sklepie to moze maja...)

Lece na inne watki poki maly sie bawi..
Milej niedzieli...

Witam się niedzielnie ;-) No ja wczoraj z grubsza sobie posprzątałam na święta, okna umyłam, jeszcze zostały takie drobiazgi do zrobienia. Ale jestem jakas niewyspana:-( Muszę dzisiaj jechać do taty do szpitala. Zmykam, może Was trochę nadrobię...
Maju witaj w gronie spadniętych dzieciaczków...Dobrze, że malutkiej nic się nie stało...współczuję Ci tego stresu...

reklama
Dobry:-)

Poziomki
jak mąż wróci to Ci przypomni jak ptaszek wygląda hihihi:-D;-)
Maju biedna Polusia, na szczęście nic się nie stało! Ale strachu się najedliście - wierzę:no:

Bra zdrówka dla Lenusi:***

Majowa bużki dla Kubusia na 7 miechów
Poziomkli buziaki dla Leli i Dudusia z okazji 8 miesiąca:****

U nas nic nowego to nic nie napiszę:-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry