reklama

Maj 2011

Poziomki, Majowa, buziaki dla solenizantów!
Maja, ściskam mocno, mam nadzieję, że już lepiej u Ciebie.
A u nas druga dolna jedynka się wykluwa i co nie co marudzimy. Z katarem lepiej, jutro idziemy do pediatry na osłuchanie, a poza tym zwolnienie muszę wyłudzić, bo od wtorku powinnam do pracy wrócić:no:

reklama
Majowa buziaki:****

Maja
co się dzieje??

Matusiadobrego złe początki:-D

Bra zdrówka dla Lenki

Magdzik zawsze lepiej sprawdzić,zdrówka
A co u nas? Lenka usneła o 20,i było by pieknie gdyby Duduś nie siedział do 1.30:angry: ale co tam poszłam spać:-)
Godzina 4 Lenka sie budzi wyśpita:eek: i nie ma zamiaru usnąć:wściekła/y:
Wziełam się za porządki w zabawkach dzieci i 120 litrowy worek smieci sie uzbierał:eek:
Małe jojcza niewyspane,ja padam na pysk,a M siedzi u Niemców do 22-giej

Madzik u nas górne się wykluwają i mamy masakrę!! Jak masz spoko pediatrę to zagadaj jutro żeby Ci dał zwolnienie na młodego :tak:

Bra a wy się z Lenonkiem do lekarza wybieracie???

Poziomka
to teraz dzieciaki nie będą miały się czym bawić.:-p

Objadłam się dziś świeżą kapustą i podjadłam bigosu..teraz poczekamy na reakcję młodego na kapustę. Nie mogłam się powstrzymać bo kapuchy nie jadłam tyle miesięcy.

Edit.

Karolq
chwal się choinką..Ja muszę w końcu M do piwnicy pogonić. Ale żeby nie było mam na pulpicie w kompie ustawioną choinkę więc co by ie było ubraną już mam :-D

reklama
Mmmm, bigos. Uwielbiam. My robimy razem z mężem taki myśliwski, sami dopracowaliśmy recepturę. W tym roku nie robiliśmy jeszcze i już raczej nie zdążymy zrobić, bo w święta będziemy jeść kapustę z grzybami z wigilii.
Poziomki, całuski dla Twoich ośmiomiesięcznych córeczek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry