reklama

Maj 2011

matusiu buziaczki dla Majuni :)

dzień doberek kochane :)

matusiu ja tez w takim razie wyleciałabym nie raz, bo moim szefem był koleś bez charakteru, którego swoim chciałam nie raz zmiażdżyć :-D albo nie tyle charakterem co słowotokiem, w który wpadam gdy sie zdenerwuję :-D pewnie odetchnął z ulga gdy odeszłam :-D teraz ma same spokojne duszyczki, które sam sobie wybrał, ja byłam pozostałościa po jego poprzedniku :-D

reklama
Hejka :-)

No jestem jako nowo narodzona , winko mi służy :-p;-) :-D a na poważnie to Maja dziękuje za ten tymsal paskudztwo jakich mało ale skuteczne :-):tak:

Dziś pobudka była o 6.40 ale dzieci grzecznie się bawiły to poleżałam do 9 :-p , mąż do pracy poszedł ale tylko do 13 a potem jedziemy na budowę i pewnie do sklepu. Zaraz idę zupkę ugotować , Filippo śpi a Szymek buszuje :-D:-).

Matusia, Bra- gorące całuski dla Waszych księżniczek :*
Matusia- co za paskudny babsztyl! :no: dobrze jej dowaliłaś ! ehh ciężko z takimi ludźmi ojj ciężko.
Agacio- u mnie nie pada więc zapraszam :tak: a okna mam duże więc się nudzić nie będziesz :-D;-)

Witam i ja:)
U nas też pada od wczorajszego wieczoru. Cieszę się że jednak tych okien nie umyłam bo teraz znowu byłyby brudne.Ciemno w domu.Nie lubię jak dzień od takich szarości mi się zaczyna.
Futrzaczku mój też do 13tej w robocie i później też zakupy w planach ..chociaż jakoś nie mam weny! n Posłucham chyba Jaipur i będę leżeć i pachnieć :-)

reklama
A ja mimo tego ze prawie nic nie zrobione to mam nastroj na swieta nie moge sie doczekc jak mikolaj bedzie wreczal preenty dzieciakom a potem taka wielka rdaosc w ich oczach:) u nas na wigilii bedzie czworo dziecioakow wiec bedzie na kogo patrzec:tak:
agacio u mnie tez nie pada wiec w drodze do futrzaczka mozesz wstapic do mnie:)
matusia co za pustak z tej baby masakra!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry