• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

reklama
Basiek, buziaki dla Kluski!:)
Alex, Ypra, graba dla chłopaków!
Żelka, wyglądałaś pięknie, ale ten cyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) A Tymek nawet jak chory to słodziak:)

A myślałam, że tylko ja chodzę nieumalowana i w dresie:) Przybijam piątala:) Ale niedługo do roboty pójdę to się zacznie codzienne pindrzenie. Co jak co, ale dałam trochę cerze odpocząć:) Tak se tłumaczę, a co tam:)
Mam dziś w planach upiec sernik i piernika, zobaczymy co z tego wyjdzie. Wczoraj do północy warzywa na sałatkę kroiłam, dziś ją tylko dokończę i chociaż z tym spokój.

Miłego dnia baby!

Ainka Ty mnie tu już teraz krówkami oczu nie mydl :PJa chciałam dziś też jeszcze chatke ogarnąć, ale niestety Tymek ma inne plany ... czołga sie za mną wszędzie i jest okropeczny dziś :/ co chwila pokrzykuje na mnie żałośnie ... zaraz go do sprzątania zagonie i tyle będzie:tak:

Jeszcze choinki nie mamy :zawstydzona/y: Coś dzisiaj M ma upolować, tylko kurcze jak to moje dziecko takie rozlazle sie zrobiło ... to trzeba będzie bąbki od połowy drzewka wieszac :P

Madzik cerze trzeba dać odpoczywać ... moja na wakacjach już 7 miesiąc jest z małymi wyjątkami :-D

Hejka :-)

Wczorajsze zakupy się udały ale wróciliśmy bardzo późno , Szymuś został się u dziadków na noc a Nasze drugie dziecię od 3 postanowiło nie spać ( pierwszy raz się to zdarzyło i nigdy nie pomyślałam że będzie to możliwe ) i tak do przed 5 masakra jakaś zresztą nie które wiedzą jak to jest :tak: zasnął w końcu w foteliku samochodowym a o 6 pobudka D zrobić śniadanie i ogólnie miałam go odwieżć do pracy aby mieć auto ale nie dałam rady :no: autko wezmę jutro. no ale jak już poszedł do mamcia obudziła mnie o 9.30 że Szymuś też jeszcze śpi wymęczony po brykaniu u babci :-D:tak:,z łózka zwlokłam się przed 10 , już po śniadaniu jestem i zaraz uciekam do mamy.
Malować to też się maluję ale tylko jak wychodzę bo tak jak mam siedzieć w domku to nie , szkoda mi kosmetyków a mąż kochany nawet woli jak jestem nie pomalowana więc luz :-)

Aina- super że już zobaczysz się z mężusiem :tak: zdrówka dla dziadka :*
Alex- zdrówka dla Oliwierka :*
Ania- witaj kotek , cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze i oby tak dalej :tak: :*
Żelka - ślicznie wyglądałaś :tak:

buziaki dla okrągłomiesięczniaków :* :*
i przepraszam uciekam do młodego
resztę potem po nadrabiam jak wrócę :*

Czy ja mogę się poczęstować króweczką??

Futrzaczku super,że zakupy udane.

Basiekk buziak dla Marti:*

Aguś macie śnieg ?? Cmok dla Igorka:*

Mam dziś trochę do zrobienia a mały marudny. Górna jedynka się przebija bo już rysuje po paluchu. Dobrze,że pies się uspokoił i lepiej się czuje. Bynajmniej nie biega jak poparzony po chacie:/ Uciekam laseczki. Postaram się być wieczorkiem.

reklama
basiek buzioak dla 7 miesięcznej kruszynki :*:*:*:*
madzik ja wczoraj robiłam makowiec a dzisiaj tak jak Ty zamierzam robić sernik i piernik :-)
masz jakiś dobry przepis na piernik?? ja kiedyś miałam ale mi zginął a w necie wymyslają coraz to cudaczniejsze :/
co mnie wnerwia.. bonie ma prawdziwego piernika...
jesli masz to poprosiłabym o przepis na odpowiedni wątek :-)
alex zdórwka dla Oliviera:*
Futrzaczku jak zakupy udane to i kobieta szczęsliwsza;-)

idę robić lukier do makowca...
a przy okazxji.. wcoraj zrobiłm 2 strucle dzisiaj połpwy jednego już nie ma.. muszę ganiać męża żeby całego nei zjadł przed świętami :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry