• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

reklama
Już szukam zatem :)

Edit: mam:

suknia1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg
Wszyscy byliśmy chorzy, znaczy ja się czułam najlepiej, Tymek miał gorączke i był nieszczęsliwy ... Mąż na efydrynie jakoś ledwo co funkcjonował , ale i tak było magicznie i niezapomniane chwile ... no po za kościołem bo mszy wogóle nie pamiętam z tych emocji :P
No to przyspamowałam fotami :)

Ostatnia edycja:
jolek co prawda miałam się brac dzisiaj za piernika.. ale uznałam ze makowiec lepiej zrobić wcześńiej to ładnie zmięknie do świąt :-)
wstawię zdjęcie jutro .. bo teraz się pieką :-p hehe

gag dopiero doczytałam.. strasznie mi przykro z powodu mamy,... mam nadzieję że bedzie dobrze:*

żelka ślicznie wyglądałaś i te kwiaty we włosach i bukiet .. tak pięknie skomponowane..
a suknia... super :-)

no i ja również spadam spać :-)

Witam kochane!
Jaka jestem najedzona po wczorajszej Wigilii:tak:
Super było:)

Wczorajszy wieczór minął pod znakiem sprzatania. Cieżka Johnemu druga jedynka pnie się w górę.
Od kąd zaczął raczkować jest wszędzie, na psie, pod psem, pod stołem. A ja mam oczy dookoła głowy! Dziadzek mój w szpitalu, nagle przestał chodzić i spędzi tam święta:(
Dziś po pracy P do nas wyrusza.
Żelka wyglądałaś zjawiskowo, piękni Jesteście!
Gag dużo, dużo zdrówka dla Mamuni!
Agacio ja tak jak Bra z malowaniem:-)
Bassiek ja w Zamościu juz prawie dwa tyg. także u nas tak jak u Was zima na full, dużo sniegu, mróz:) Zapraszam do Zamościa:)
Bra cieszę się,że Lenonek zdrowiutki:*
Majeczka cieszę się,że już Jesteście na miejscu:)
Alex dużo, dużo zdrówka dla Oliwierka:)

Witam sie i ja,

napisze tu, wybaczcie ze wczoraj juz do was nie wpadlam ale mielismy w domu mala panike bo mlody uderzyl twarza w pudelko od chusteczek i chyba bardziej sie przestarszyl niz go bolalo ale juz calusieńki wieczor bylo mama mama mama i wielki placz. Co u nas jeszcze hmm a mowilam ze Igor chyba nie bedzie raczkowal a tu prosze narazie powolutku zaczyna bujać sie do przodu i do tylu wiec moze jednak bedzie raczkowal.
U nas tez bialo cycne zdj jaki ja mam widoczek z okna jak Igor bedzie spał.
Nie wiem jak wy ale ja odliczam juz godziny do wigilii ;)

Żelka śliczna sukienka, bardzo mi sie podoba i ty jaka śliczna ;)

Witajcie :-)

Też jestem objedzona na maksa po wczorajszym:). Siedzę w robocie:baffled:. Nie lubię tego zwłaszcza przed świętami:baffled:. Ale na jutro wzięłam urlopik i jestem happy z tego powodu:-D. 7 m-cy temu rozpoczynał się mój poród :-)

Żelka świetne zdjęcia, wyglądałaś ślicznie:-), zwłaszcza fryz mi się podoba i bukiet no i cycki masz fajowskie:-D. Lachonarium prawdziwe nie ma co. Chciałabym więcej zdjęć koniecznie. Super masz widok z okna. Dzisiaj jak jechałam do pracy u mnie podobnie było, mróz okrutny i śniegu full:)

Gag
dużo zdrówka dla mamci

Ainka już dzisiaj zobaczysz się z Twoim P. Jakby nie robota to już bym siedziała u Ciebie w Zamościu na kawce :-)

Alex, Ypra - buziaki dla chłopaków

Miłego dnia kochane:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry