• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

reklama
Basiek, Ypra, buziaki dla naszych solenizantów!!
ja z okazji ukończenia 7 miesięcy Oliwierka kupiłam mu z Hippa pierwsze ciasteczka i kapciuszki:) Ciasteczka jak na razie tylko polizał a gryźć nie chciał za bardzo. U nas kaszel nadal okropny, nos zawalony na maxa. Ja juz nie wiem czy te leki mu w ogóle pomagają. Jest mi Go tak bardzo żal moja kruszynka kochana.

Żelka wyglądałaś przepięknie!!

Ainka ślicznie:) Ty mnie tak tymi krówkami kusisz, żelka musowo do Ainy wbić :-D
Ja dzisiaj z małą na szczepienie po pracy, a potem na zakupy spożywcze:)A jutro działam serniki i sałatki i inne pyszności :-)

cześć kochane, wpadłam od rana w szał porządków, więc tylko na chwilkę :)

ktos dziecko mi podmienił, bo spała dziś rano... 1h 20 min w łóżeczku! bez przerwy!!! oczywiście nie narzekam ;) mamusia taka dumna z córeczki! :)

aina ale masz kochana mamę! wspaniała piosenka, wzruszająca, widać, że twoja mamusia jest bardzo kochającą i sentymentalna osóbką.

żelka wyglądałas pięknie! pięknie! :)

aha... uwielbiam krówki! :D

basiek, ypra buziaki dla naszych okrągłomiesięcznych !!! :)

zdrówka dla chorutków~! :)

dobra, spadam, bo mała mi z maty ucieka :)

Zostawić Was na chwile i Wy tu juz o krówkach:-D

Buziole dla wszystkich chorych,ZDRÓWKA
Ściski dla okrąglaczków:-)

Ja się maluję jak ruszam się gdzieś dale bo do osiedlowego sklepiku nie ma sensu:-D
Pomykam w dresach,bo wygodnie:-p i czasami zapomne sie uczesać:dry:

Pierniki się studzą i czekają na zdobienie:-)

joluś troszeczkę śniegu jest i mrozik trzyma a u ciebie jak? Buziolki ;**

aina piękna piosenka bardzo wzruszająca

Ja czekam az P wroci bo przy tym łobuzie nie moge nic dzisiaj zrobic, wiec pichcenie zostaje na wieczor.

Basiekk, Alex buziaki dla Maluszków:-)
U nas dziś mija 8 m-cy w brzuszku i 8 m-cy na świecie. Maruda straszna, wszędobylski, a jak tu nie kochać takiego słodziaka.
Żelka cudnie wyglądałaś.
Jutro mam wigilię w pracy i nie wiem czy iść. Muszę popiec, posprzątać. Boję się, że przez te ząbki ciężko zniesie moją nieobecność.
Jak pójdę, to będę miała okazję się umalować ;-) chociaż mój tusz to pewnie do kosza się tylko nadaje :zawstydzona/y:
Widzę, że ominęła mnie pyszna Wigilia :tak:
Zdrówka Wszystkim życzę :-)

reklama
Przechachmęciłaś mnie Ainko Tymi krówkami :P ale wiecie co uważajcie Dziewczyny bo nasza rodzinka bardzo lubi wycieczki więc jakbyście miely ochotę na spacerek po Zamościu między świętami to dajcie znać chętnie zabiore M i Tymka na wyprawę! :tak:

A krówki są dietetyczne i mozna je jeść tonami! lece dalej ogarniać poki marud śpi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry