reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witajcie.My już też dawno po kolacji.Gabi w siódmym niebie.Zadowolona z prezentów,że ho ho;-)Ja nie powiem,bo też dostałam ładne prezenty. Nie podejrzewałam mojego,że może mi kupić jakąkolwiek bieliznę:-p
Mały marudny niestety,biedaczek:-(Prezentami się szczególnie nie nabawił,bo gorączka go męczyła. Koło 18:00 miał ponad 39 stopni!:-(Poza tym zrobił się przez tą chorobę taki "tuliś".Tuli się mi do piersi i ciągle chce na rączki.
M poszedł na pasterkę,a ja czuwam nad młodym.Kościół zaliczę jutro.
Teraz oglądam TV.

reklama
No tak jak obiecałam na chwilę zaglądam chłopaki grają, mała śpi, a ja lampka martini w jednej ręce w drugiej laptop i się relaksuję. Dzieciątko miało nosa w tym roku i wszyscy zadowoleni z prezentów, Nadia dostała maskotę prosiaczka od chrzestnego a od nas ciuszki i pchacza, już wypróbowała i zaakceptowała, a ja kosmetyki i duży kuferek na biżuterię:-), mąż kosmetyki i nasz wspólny prezent na który się wykosztowałam ale czego się nie robi dla świętego spokoju i dostał bezprzewodowe słuchawki do gier, bo w czasie naszego wspólnego mieszkania dowiedziałam się że w gry się gra na głośnikach albo na "specjalnych" słuchawkach do gier, kurcze ja tam nie słyszę różnicy ale ponoć są super. Teraz jakieś strzelanie nie będzie mi przeszkadzało w oglądaniu filmów i pisaniu z wami:-):-):-):-)

Matusia Tassimo jak mi się marzy muszę chyba na zajączka sobie zamówić. Napisz czy smaczna kawka:-)

persefona, biedny Tuliś taki chory, że aż gorączkę ma. Duzo zdrówka dla Niego, może po nocce poczuje się lepiej.
styna, są słuchawki do gier? Musiałabym poszperać, bo moi grają w polowanie i strzałów jest coniemiara. Kawę jacobs lubię bardzo, latte pycha, Mati ma Milkę i też dobra, tylko te kapsle będą drogie :-(.
Mykam spać bo Majcia pewnie znów się przed 6 obudzi i nie pozwoli mi spać.

Matusia aż do 6 śpi łał, ja od maja ani jednej nocy nie przespałam, Nadia to 3 nawet czasami 4 karmienia ma w nocy i 7-8 pobudka. Kapsuły drogie, ale w internecie ponoć taniej wychodzi.

Witam sie dzis znow od 5:20:no: my tez z prezentow zadowoleni. Dostalismy wspolny prezent odkurzacz ale najbardziej to malutka wszystkim po trochu chcuala sie bawic hehe. Zmykam bo dzisiaj kolejny dzien zarelka:happy: a od nowego roku dietka:-(

Hej myśmy niedawno wstali :D
Młody tak wymęczony zasną o 22. 30 ... spal do teraz :tak: Kochane dziecko.
JA o 2 dostałam takiej temperatury i dreszczy (M mówił, że nie wie czy księdza wzywać (na egzorcyzmy) czy pogotowie ... okutana w dresy skarpety bluzy, pod dwiema kołdrami, a telepało mną jakbym w samych gaciach na mrozie stała mało z tego pamiętam :-(

Także teraz się troche prostuje, bo cała połamana jestem i zaraz do łóżka uciekam ... a Młody prezentów dostał całą mnóstwo, także do komunii mamy spokój :-D

Pozdrawiam Was Kochane ...

Żelka, dużo zdrówka.
karolq, odkurzacz by się tez przydał :-p, ale taki mały sprytny, bo mamy tylko taki wielki, że zanim filtry zmontuję, to już mi się odkurzać odechce :-D.

My na nogach od 8 a ok 5 była pobudka na cyca. Maja zamiast prezentami bawi się starym pilotem, którego jej tatuś wczoraj wyszperał. Mati dostał mp4 i chyba spał w słuchawkach, bo rano zaspany już z nimi z łóżka wyszedł :-D. Siostra już mu przeboje nagrała zespołu Video.
A ja jeszcze płytę PIN dostałam :-).

Witam świątecznie :)
Oj męcząca ta Wigilia była u nas. O 17 pojechaliśmy do moich rodziców, posiedzieliśmy chwilkę na Wigilii, mały podostawał prezenty i przyjechaliśmy do domu na Wigilię. Chciałam Kubie zrobić niespodziankę, żeby pod choinką znalazł prezent, ale w środku Wigilii usnął (o 19) i spał już do rana, nawet na ostatnie karmienie o 21 się nie obudził:szok:A dziś mamy słodkie lenistwo :))) M. śpi, a ja bawię się z Ananasem...Jutro chyba pojedziemy do mojej cioci, bo moja chrzestna przyjeżdża i chciała Kubę zobaczyć, bo widziała go tylko raz jeszcze w szpitalu. Zmykam kobitki - nic mi się nie chce, a tu zupkę młodemu trzeba gotować...:baffled:

reklama
kochane, nie mam nawet czasu, wiec przepraszam najmocniejj!

odezwe sie jak bede w Szczeciniem jutro jedziemy do tesciów, ciezka droga przed nami.
Wesołych Świat kochane moje:*

Do góry