reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Cześc Kochane:-)
Przepraszam że wczoraj nawet nie zajrzałam ale nie wyrobiłam się wczoraj nawet z Wigilią i mama pomagała mi wszystko wystawić na stół!
Dzisiaj od rana siedzimy w dresach i się zajadamy pysznościami:-D

Dudu cała noc nie dała spać bo dziasełka bolały i usneła dopiero po leku przeciwbólowym:(
Duuuuuużo całusów dla Was:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Melduję się kochane babki :-)

Wigilia była u nas, ale fajna jest Wigilia u nas :-):-D

Jagódź cały ten czas nie schodziła z rąk, w efekcie od 14 do 22 nie spała:szok:

Chciałam się tez pochwalić, wczoraj ropuszka zaczęła pięknie raczkować, także dołączamy się do tych mobilnych na czworaka :-)

Z wszystkich prezentów chyba największe wrażenie zrobił ten najmniejszy... Z bratem zmontowaliśmy fotoalbum dla naszych rodziców, zdjęcia z nimi, nasze, z wnukami, ostatnie kilka lat, w sztywnej okładce zamknięte ostatnie lata, pięknie to wyszło :tak:

Pozdrawiam was i wracam do śliwek w czekoladzie ;-)

Ps. Słuchawki kupiłam TZ w prezencie po pierwszym jego zakupie - PS2, nie mogłam znieść ciągłego strzelania i ryku silnika :-D

Witam Was świątecznie:-)

My imprezujemy, wpadam na chwilę przestrzec Was przed obżarstwem takim jak moje:-p
Franek jest gwiadą robienia podkówek:-D Też cały czas tylko na rękach noszony oj będzie po Świętach marudzenie:sorry:
Przeczytałam, że Jagódź raczkuje gratki wielkie!! :-)

Reszte nadrobie pewnie jutro albo po Świętach;-)

Wesołych Świąt Babki:***

melduję się i ja :-)
wigilia sympatyczna bardzo, acz krótka. nie zdąrzylismy sie więc przejeść, choc mimo to i tak czujemy się przepełnieni. prezentowo superowo :) wszyscy zadowoleni, Lenusia nie wiedziała na co patrzeć ;) dzis praktycznie cały dzień w gościach, jutro na obiad do teściowej ... brrrr obym przezyła ;)

kochana hope gratulacje :)
żelka ty nasza bidulko, tak mi ciebie szkoda :( zdrowiej nam!

bra powodzenia u Teściowej :)
Hope gratuluję umobilnienia córci. U nas ciężko dziś. Mał baaardzo marudny, śliny produkuje tyle, że aż się nią krztusi, znów zasnął przed kąpielą i chyba śpi już na noc ale nie budzę go upłakał się okrutnie aż mi serce pękało jak widziałam jaki jest nieszczęśliwy :(( Wypiłam kieliszek pysznego likieru i głowa mnie rozbolała...:baffled: Ehhh jeszcze nie widziałam mojego dziecka tak cierpiącego...tak mi go bardzo żal...W dodatku coś mu się zrobiło na podniebieniu, ma to już koło miesiąca i nie wiem co to jest. Muszę iść z nim do pediatry po świętach...a takie mam głupie myśli, że szkoda gadać...ze mnie to wariatka i robię z igły widły...Dziewczyny postawcie mnie do pionu ;-)

Witam się i ja :)
U nas dziś dzień spokojniejszy niż wczoraj. Mój M poszedł na pasterkę, a ja miałam pasterkę w domu-do 2:00 chodziłam z małym,bo miał ponad 39 stopni znowu:baffled:Dziś już temperatura koło 37-38,więc już lepiej.Zobaczymy jednak jak noc-bo to najgorszy czas na gorączkowanie:-(
Hope gratulacje dla Jagódki :tak:
Żelka biadactwo,dużo zdrowia :*
aina spokojnej podróży

Dziękuję za życzenia imieninowe :*** i uciekam do mojej marudy

Witam się świątecznie :-)
Hope gratulacje,
Agacio obżarstwo u nas dziś było wielkie, za późno przeczytałam ostrzeżenie :-D
Bra wytrwałości u teściowej,
Majowa my też musimy do pediatry, ale pójdziemy już w styczniu. Nie szalej z domysłami, wkrótce się dowiesz co i jak,
Persefona życzę spokojnej nocy,
Żelka - zdrówka.
Wigila minęła bardzo miło. Krzysia nie interesowały prezenty pod choinką, za to lampki bardzo mu się podobały. A dziś w kościele strasznie się rozpłakał, bo ksiądz był za głośny i nie dawał spać, musieliśmy uciekać :zawstydzona/y:

Hope GRATULACJE!!
Majowa
może to plesniawki?
Żelka,Persefona ZDRÓWKA

Dziewczynki bawią się od rana do nocy:-) Gabi dostała kuchnię i cały czas we 4 gotują:-D
W sumie prezentów narobiło sie całkiem sporo i same nie wiedzą czym sie bawić:-D
My się przezeramy :-p

Gabi coś narzekała że ja uszko boli:no: mam nadzieje że to nie jakieś zapalenie

Hope gratulacje dla Jagodzi!!
Żelka, Persefona dużo zdrówka i oby chorubsko szybko minęło!

My też cały czas walczymy z tym katarem i kaszlem, kaszel może juz trochę lżejszy ale za to katar coś nie może minąć, dzisiaj na dodatek ma zapchaną jedną dziurkę, i ciężko mu sie spało w południe. Pojechałam do apteki i w końcu kupiłam nasivin soft i zakropliłam mu teraz na wieczór i jakoś ładnie śpi, wcale nie sapie i nie chrapie. Ja juz mam dosyć tego katarku kiedy on minie bo juz walczymy 2 tydzień.
Tak na marginesie dzisiejszy dzień był i jest dla mnie koszmarny.

Buziaczki:)

reklama
Hope, gratki dla Jagodzi!
Alex, Majka też miała katar 2 tygodnie i w końcu pojechałam prywatnie do naszego pediatry i zaczęłam podawać Jej sequoia: Sinomarin dla dzieci sinomarin hipertoniczny potem odciągam, potem po kropelce nasivinu soft i tak 2 x dziennie, jeśli trzeba było w ciągu dnia to tylko tym sinomarinem robiłam i odciągałam. Nadto na dziurki przepisał maść, bo mówił że miała obrzęknięte od odciągacza. Przeszło Jej w ciągu trzech dni.

Do góry