reklama

Maj 2011

Witam,

za wiele to ja dzis nie napisze bo z nosa leci mi jak z kranu, gardlo mnie boli chyba sie przeziębiłam do tego Igor tez ma katar wiec nocka byla dosc ciezka w sumie teraz ten nie jest nic lepiej.

Miłego Dnia ;)

reklama
Witam laski:-D
Bra,Futrzaczek,Agnieszka duuuuuuuuuużo zdrówka
Jaipur to jednak będziesz siędziała w domu:sorry:

U nas straszny wiatr:szok: skobel od bramy mi rozwaliło:wściekła/y:
Jestem MEGA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ponieważ nie zawsze mama jak się ruszyć z domu to założyłam sobie konto w Pocztowym żeby listonosz mogł mi kase z konta przynieść.No i taką sytuacje miałam wczoraj.Zadzwoniłam na infolinie żeby dali zlecenie na poczte(całą kase z konta) i dzisiaj miał mi listonosz przywieźć.Listonosz przyjechał ale kasy nie przywiózł więc weszłam na konto i kasa ściągnięta.Dzwonie do nich a baba na infolinii mówi mi że zlecenie poszło tylko poczta sobie mówiąc ogólnie zlecenia olała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mają to wyjaśnić i do mnie oddzwonić bo teraz nawet z bankomatu nie moge wziąć kasy a jestem bez złotówki a jutro przychodzi Gosi koleżanka na tort:crazy:

Z dobrych wieści to to że dostałam trójnik do sat i może dzisiaj uda mi się ustawić:-)

Poziomki witaj w krainie N :-D;-) My też od grudnia, tylko bez przygód :-p

Gag do chusty zakładam body długi rękaw, grubą, zimową bluzę, rajstopki, ocieplane spodnie, dodatkowe skarpeciochy lub buty, szaliczek, czapa, na to chustę i dodatkowo dopinam się bluzą TZ i idziemy :-) Nie na długo ale jak tylko wiatr i deszcz pozwalaj to chodzimy.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków:tak: Niedługo wiosna :-)

No i to wszystko, zapomniałam co miałam.

No ładnie płot mi się przewrócił od tego wiatru. Mam już dość ja chcę pod kołdrę i przespać wszystko.
Poziomki no to cię załatwili:wściekła/y: Ja bym im zrobiła z dup jesień średniowiecza.
Chorujące dziewczynki i dzidzie dużo zdrówka, i siedzieć w domu w te wiatry.

Poziomki ja mam wyrobione zdanie na temat poczty i kasy. Dobrze, że wszystko się wyjaśniło.

Styna współczuję dachówki. Też spoglądam nerwowo na swój dach.

Siedzę przy rozpalonym kominku. Na zewnątrz wieje okropnie. A mi dobrze i łapię romantyczny nastrój od tego kominka.

Dzisiaj jadę na zakupy do tesco. Muszę jakieś dżinsy oblukać bo większość spada mi z tyłka a moje ulubione zalane czymś i do wyrzucenia :/

Za tydzień jestem umówiona do fryzjera co kiedyś pisałam, że fajnie doradza. Zobaczymy czy po wizycie u niego będę umiała patrzeć w lustro :D Ale chcę zmiany! Styczeń dla mnie trudny, bo wracam do pracy najprawdopodobniej i muszę zrobić rewolucję w sobie :)

reklama
Marzena znowu cię nie lubię. Nie dość, że spodnie ci z tyłka spadają to jeszcze masz kominek. I masz kasę na zakupy jakieś fajne. O jak ja cię nienawidzę...

Agacio to i moje ulubione :-D Nie wspomnę o fascynacji kapitalnym filmem :-)

Jolek czy Igorito bandito cię już wykończył na amen?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry