reklama

Maj 2011

Aina ja też lubię tylko przes ostatnie miesiące praktycznie nie miałam okazji żeby założyć a teraz jak ubiorę czuję się conajmniej dziwnie;-) A mnie się podobają dziewczyny wysokie w takih hight heelsah:tak: mur beton wszystkie spojrzenia na Ciebie no i z góry wszystko lepiej widać;-)

reklama
Hejka :-)

też witam się kawusią :tak: u Nasa taki okropny dzień że nie dawno wyskoczyłam z łóżka z godzinnej drzemki z moim najmłodszym mężczyzną :-) ale teraz jakby ciut lepiej bo słońce próbuje się przebić.

Paula- uśmiałam się niesamowicie ! :* super po prostu hi hi :-) ten Józef mnie rozwalił a jak jeszcze doczytałam o karmieniu to już w ogóle haha :-D:-D
Aniu- oby Darusiowi szybko ząbki się przebiły albo po prostu aby przestały go męczyć! powiem szczerze że Nasze dwa wyszły bezboleśnie chyba bo nic innego w jego zachowaniu nie zauważyłam
Aina- udanych zakupów :-)
Żelka- buziaki dla Tymka :*
Marzenka- czekamy na fotki fryzurki :tak: a ja osobiście czekam jeszcze na zdjęcie urządzonego domku może być na :ninja2::-)
Basiekk-wiem co czujesz bo mnie czeka weekend z moimi facetami :-) super

Agacio mam nadzieje,że orła nie wywiniesz, najwyżej zaprezentujesz piękną jaskółeczkę:tak: ja tez przez ostatnie miesiące nie miałam okazji (mam nadzieje,że teraz jakaś się znajdzie, bo muszę też mieć pretekst,żeby kupić takie buciki).
i dziękuje, ja uważałam,że mój wzrost przydaje się tylko do wieszania firanek, no i ukochanej gry w siatkę:)

Agacio- ups przepraszam :zawstydzona/y: ale ja zaraz po mojego bąbla wychodzę więc wybacz kochana ale dzieci mi zmarznąć i zmoknąć nie mogą :tak::-D a Ty zdaje się nigdzie nie wybierasz ? a ja jak wrócę to oddam pogodę proszę bardzo :tak::-)
Aina- wow jesteś wyższa ode mnie o 20 cm :-D kurcze ja to kurdupel i co mam zrobić :-p

buziaki lecę bo młodzik nawołuje :-)

Też się uśmiałam:-D
Futrzaczku spoko słonko właśnie wyszło:tak: Młodzieniec mój pięknie się bawi w łóżeczku więc nie wchodzę w pole jego widzenia narazie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry