reklama

Maj 2011

A ja lubię obcasy bardzo, ale u kogoś:tak:, sama niestety nie umiem się w nich poruszać :wściekła/y:. Najczęściej zakładam buciki na płaskim, baletki dla mnie super. A ja wzrostu podobnego jak Futrzaczek, mam 164 cm.
Ainka Ty to laska jesteś na 102! Bo nie dość, ze chudzinka to jeszcze wysoka :tak:Pochwal się zakupami jutro.
Agacio uśmiałam się hahahhaa, niezłe wejście. Wracasz do pracy na cały etat? Z kim zostawiasz Franusia?

Jeszcze niecałe dwie godzinki i wyściskam córuchnę :-).
A i dzisiaj robię mój ulubiony obiad placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym. Już dzwoniłam do Prezesa coby ziemniaki obrał :-D

reklama
dziewczynki, możemy sobie podac ręce, ja mam 160 cm :-D obcasy tez lubię i też u kogoś, bo strasznie się w nich męczę, nogi mnie bolą, idę sztywno jakos więc zakladam nieczęsto.

oj idę, bo czuję smrodki z pieluszki :eek: :-D

Cześć Dziewuszki,

Do nas rano przyszla smutna wiadomość e wujek zmarl, ale to byl starszy schorowany człowiek ale i tak smutno.

Ja mam 175cm do tego 10 cm szpileczki i smigam ze ho ho, uwielbiam szpilki po prostu.

Pogoda u nas słaba, jak ktoś chce słonce to ja chcetnie sie podziele tylko straszny wiatr jest jeszcze a tego nikt nie chce.

Cześć babeczki
Niania była dziś na dwie godzinki,bardzo fajnie bawiła się z dzieciakami, nawet została żeby nakarmić synia i położyć spać,ale że cyków jak mama nie ma więc i tak musiała wkroczyć do akcji, ale liczą się chęci:-)
Moje dzicię upodobał sobie ostatnio sranko po nocach, godzina 2.40 a synio ciśnie na całego i wierzga nogami w najlepsze, poczym wybudza się i kulasię po całym łóżku do 5 czasami 6 rano, i takie mamy nocki ostatnio:-) przesrane:-D
U nas za oknami śnieżyca i wiatrzysko, a tak pięknie rano słonko wychodziło:-(, myslałam żepojdę na spacer.
Basiek czasszybko zleci a placki też bym zjadła,ale nie lubię trzeć ziemniaków, ale smacznego zyczę:-)
Agnieszko wspóczuję
Buziolki na Żelkowego Tymcia

Ostatnia edycja:
cześć laski,
widzę jakąś dyskusję o obcasach, ja latem śmigam w sandałkach i szpilach(nie ma jako goła i opalona noga w obcasach:-p, zimą nie przepadam za kozakami na wysokim.A mam 177 i wcale nie wyglądam jak drąg ha ha a. aina po fotkach to ja bym obstawiała ,że Ty z tych mini:sorry: zaś do auta mam buty "do auta" (mokasyny z gumowanym tyłem)które leżą w nim na stałe.Szkoda jeździć w obcasach bo się niszczą tyły, szczególnie jak ktoś lubi zamszowe jak ja.

paula rozbawiłaś mnie, biedny syn nie ma już prywatności nawet o jego nocnej kupie już wie całe bb:-D
agacio wracasz na cały etat? z kim synio?

a u nas właśnie junior wciąga pstrąga, ugniata kuleczki i pochłania, szkoda,że warzywka jakoś średnio go kuszą jak są w towarzystwie mięska.poza tym dzisiaj w domku jestem:) i cały weekend we dwoje przed nami, bo stary na turnieju.

Ostatnia edycja:
Basiek Jaipur wracam na pół etatu Franek będzie trochę z nianią, trochę z babcią, mama moja jescze pracuje ale jest pielęgniarką i często 2 czasem3 dni jest w domu, czasem też przyjdzie do małego moja siostra. troszkę szkoda mi robaka, że będzie z tyloma osobami... no ale każdy grosz się liczy. Plus taki, że do nas będą przychodzić i nie będę musiała Franka po chałupach wozić. :tak:
Agnieszka przykro z powodu wujka(*)
Paula czyli co sprawdziła się niania?:-)
Jolcia ile Ty wisisz na telefonie?

W końcu nie poszliśmy na spacer, rano było tak pięknie, teraz szaro i mokro niedawno była śnieżyca i już wszystko stopniało:confused2:. Franek nie mógł się nadziwić patrząc na śnieżycę i tylko śii śii mówił.:-D
Myśmy też jedli rybkę dorsza chyba? I pomidorówkę z lanymi kluseczkami pyszności :tak:

Żelka przesłuchałam sobie opowieści dzieciaków matko jak się uśmiałam:-D:-D:-D Najlepsze to to że młodzież ma już cycki oraz "życiowy kłopot ma żona kiedy mąż nie umyje garów a ona prosiła":laugh2:

Ostatnia edycja:
Agacio już nie wiszę. Jak moja siorka zaczęła mi śpiewać do słuchawki to bateria mi padła:-D Ogólnie to dużo ze sobą rozmawiamy bo mamy darmowe minuty i często dzwonimy do siebie i jedna drugiej towarzystwa przy kawce dotrzymuje :-)Albo jak potrzebujemy towarzystwa to dzwonimy i bez sensu wisimy na telefonie:-p
Kurde pogoda do kitu. Niby słońce,ale wieje strasznie i nawet trochę śniegu widziałam jak padał z deszczem:/
Lece poczytać co tam jeszcze naklepałyście dzisiaj.

Heja ho My już w domku , złapała Nas śnieżyca a w sumie raczej grad taki drobniutki ale spoko daliśmy radę , Szymek miał radochę a Filip spał akurat:-)

o widzę parapetówka! super także idę ogarnąć dzieci i wbijam :tak::-):-):-)

Ania u mnie Igor jak bardzo się daje w dzień to też mu coś przeciwbólowego daje:tak:

Basiekkk Madzik no to już laba do poniedziałku:)

Żelka buziaki dla Tymka:*

Agacio pierogi z pizzą????

Aina Bra udanych zakupów jutro:)

Agacio na pewno nie wywiniesz orła.A kiedy wracasz do pracy?? Ta laska z filmiku to chyba pierwszy raz miała na nogach buty na obcasie:-D

Futrzaczku udanego weekendu z facetami:):P
Nie przejmuj się ja też kurdupel- 165cm mierzę:(

Agniieszka bardzo mi przykro (*)

Paula rozumiem niania zrobiła pozytywne wrażenie??

No to nadrobiłam, można ściągać :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry