Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No takJolus mozna powiedzieć że niania sięsprawdziła,ale to jej dopiero pierwszy dzień z dzieciakami,zobaczymy cobędzie dalej
Bra i co tam powyczyniałaś ze swoja twarzą????:-)
Ja też muszę się umówić, bo 29 stycznia jadę z dzieciakami nad morze na ferie:-) więc muszę jak człowiek wyglądać. Która mieszka blisko Kołobrzegu to odwiedzę:-)??
A po powrocie z nad morza jadę na tydzień na narty do Białki,tam też mogę kogoś odwiedzić:-)
A co takie mam wyjazdowe ferie.
Karolka nie choruj
dobry wieczór :-)
ja tylko na chwilkę Paula- ojjj pozazdrościć wyjazdów mam nadzieję że będziecie się bawić wyborowo! Bra- ha ! no i super o to chodziło :-) Joluś- ale jakby nie patrzeć ja bardziej ;-) Agacio- miłego i owocnego ;-) seansu :-)
i ja się witam wieczorowo, już w domku, Martysia wyściskana, śpi słodko, pomijam fakt, że już trzy razy od zaśnięcia się wybudzała.
W sumie i ja zaraz uciekam lulu, bo padnięta jestem.
Dobrej nocy
Dziś 13 mam nadzieje, że nie pechowy bo kupiliśmy dzisiaj autko i będzie się nam dobrze spisywało. Kupiliśmy na razie peugeota 206 żeby M. miał jak dojeżdżać do pracy a potem może ja go przejmę jak sprzedamy naszego forda i wymienimy na coś innego nie tak awaryjnego jak ten nasz ford ***** wort....
Ale u nas przed chwilą była śnieżyca.
Zaraz uciekam bo padnięta jestem, jeszcze tylko skoczę na inne wątki.
Miłego weekendu