reklama

Maj 2011

Joluś no z pizzą pysznościowe:tak: w świecie pierogów kupiłam;-) dom pracy wracam od lutego...

My mamy dziś wieczór filmowy w planach: another earth i margine call zobaczymy co to:-) miłego wieczoru babeczki wpadnę w międzyczasie pewnie jescze:tak:

reklama
Hmmm dobry wieczor...

Pierogi z pizza? ciekawe...

Wzrost 168, czyli troszke wiecej niz niz kurdupelki... :-D - szpilki no nie koniecznie tak samo jak lyzwy albo rolki- polamanie czegos murowane :-D.

Kurcze meczy mnie jakis katar...

No takJolus mozna powiedzieć że niania sięsprawdziła,ale to jej dopiero pierwszy dzień z dzieciakami,zobaczymy cobędzie dalej
Bra i co tam powyczyniałaś ze swoja twarzą????:-)
Ja też muszę się umówić, bo 29 stycznia jadę z dzieciakami nad morze na ferie:-) więc muszę jak człowiek wyglądać. Która mieszka blisko Kołobrzegu to odwiedzę:-)??
A po powrocie z nad morza jadę na tydzień na narty do Białki,tam też mogę kogoś odwiedzić:-)
A co takie mam wyjazdowe ferie.
Karolka nie choruj

dobry wieczór :-)
ja tylko na chwilkę :-p
Paula- ojjj pozazdrościć wyjazdów :tak: mam nadzieję że będziecie się bawić wyborowo!
Bra- ha ! no i super o to chodziło :-)
Joluś- ale jakby nie patrzeć ja bardziej :-D;-)
Agacio- miłego i owocnego ;-) seansu :-)

i ja uciekam do mężulka :*

i ja się witam wieczorowo, już w domku, Martysia wyściskana, śpi słodko:tak:, pomijam fakt, że już trzy razy od zaśnięcia się wybudzała:confused2:.
W sumie i ja zaraz uciekam lulu, bo padnięta jestem.
Dobrej nocy :)

reklama
Witam!

Paula
Madzia mnie rozwaliła tym karmieniem!

Dziś 13 mam nadzieje, że nie pechowy bo kupiliśmy dzisiaj autko i będzie się nam dobrze spisywało. Kupiliśmy na razie peugeota 206 żeby M. miał jak dojeżdżać do pracy a potem może ja go przejmę jak sprzedamy naszego forda i wymienimy na coś innego nie tak awaryjnego jak ten nasz ford ***** wort....

Ale u nas przed chwilą była śnieżyca.
Zaraz uciekam bo padnięta jestem, jeszcze tylko skoczę na inne wątki.
Miłego weekendu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry