reklama

Maj 2011

reklama
:-D:-D
Moja co chwile dzis postekuje,,, teraz tez byl ryk, ale krotki i spi dalej..
Przewaznie jest tak, ze albo sie bawi i kreci az nas obudzi <tzn mnie!..moj sobie spi oczywiscie..> albo od razu alarm ..

No tak my to mamy wyczulony ten słuch!
Wczoraj kumpela mi opowiadała,że rano wyszła z domu sprawy załatwiać młody jej spał u siebie w pokoiku a tatuś u siebie.Pootwierała drzwi żeby słyszał ojciec jak się dzieć obudzi... Po jakimś czasie dzwoni nabuzowany tatuś z pretensjami! Młody wstał jakimś cudem wyszedł z łóżeczka, zrobił rozpierduchę u siebie, potem w kuchni a na koniec poszedł obudzić tatę. Kumpela była w szoku że ten nie słyszał jak gary w kuchni po kafelkach się dawały!

Zawsze jak tyle naklepiecie, to się zmęczę zanim to przeczytam i siły już nie starczy na odpisanie:-p

sny macie nieziemskie i do tego w gronie ciotek z bb:-D

a teorie spiskowe, dajcie spokój, lepsze niż ja.Bo ja sobie pomyślałam, że to ma związek z jakimiś sprawami rodzinnymi.Ale nie oglądam tv więc za dużo nie wiem w tej sprawie.

peeling kawowy też polecam, kawa koniecznie "fusiasta" i trzeba ją zaparzyć, to lepszy efekt.Od biedy jak nie mam kawy -to cukier ziarnisty, olej(najlepiej oliwa z oliwek) i cynamon mielony.Też fajowo:-)

gag to co nie mam szansy na ten prezent?jednak Ci się podoba?;-)

ale fajna pogoda:)

dużo zdrówka dla wszystkich chorujących

Cześć,

my dzis imprezowo na 15 ide do fryzjera zeby mi jakos fajnie ulozyla wlosy, potem czerwona kiecka na siebie i wychodziny na cala noc ;)

Igor lepiej, hmm zeby sie cofnely? Aniol nie dziecko.

Zdrówka dla wszystkich chrujacych tych duzych i malych ;*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry