reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie kobitki:-)
Ja już kawę pochłonęłam, bo też za mną nocka nieprzespana. Młody zaraził się od Gabi i też ma ogromny katar:confused2:Próbowałam mu wczoraj zrobić inhalacje z samej soli fizjologicznej,ale wierci się i odciąga maseczkę:confused2:Daję mu cebion multi i na noc kropię nasivin. Czy mogę coś jeszcze podawć????
U nas zimnica -12 stopni:shocked2:
Lecę się uczyć. Buziaki :***

edit: Futrzaczku jakie one sa piękne!!!!

Ostatnia edycja:
Witam
Zazdroszcze kaw (ja nie piję bo nie lubię :P), ale z chęcią bym dziś rąbneła jakiegoś "szatana" bo całą noc nie spałam - młody ma takie ślimaki w nosie, że aż się boje odciągać :-(:-(:-(
Zazdraszczam wizyt pielęgncyjnych ... też muszę się do fryzjera wybrać bo już go 100 lat nei widziałam i mnie okrzyczy że taki bałagan na głowie mam. Maży mi się zmiana kolorku ... jakieś rudości np :happy:

Persefona
inhalacje najlep[iej działają jak puścisz jakiś teledysk/film dla odwrócenia uwagi :tak: A z Nasivinem tzreba ostrożnie bez konsultacji z lekarzem można podawać chyba do 3-5 dni jeśli się nie mylę. Na katar Wapno jeszcze ok 3 ml.
Futrzaczku szczerze mi się kąpletnie nie podobają tego typu prezenty - jak łyżeczki, tabliczki, buciki itd ... zwykłe zbieracze kurzu choćby były nie wiem jak piękne - to mało praktyczne.
Osobiście chyba wolałabym kupić łańcuszek z medalikiem ( kiedyś był taki zwyczaj, uważam dobry). Dziecko jak będzie starsze, to przynajmniej ponosi ... czy coś :P
Ale to tylko moje zdanie ;-)

Poziomki hepi berzdej dla Twojego Pana Męża :-D:-D
Ania piękny avatar! :tak:

Futrzaczku piękne te buciki:)

Aga na pewno coś trwałego musi ci zrobić, bo to w końcu całonocne balety:) Ja ze swojej studniówki o 6tej rano do domu wróciłam :)

Żelka Persefona zdrówka dla dzieciaczków :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry