Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
ok ja uciekam :* papa miłego dzionka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale i tak życzę dobrej zabawy:-)

Ja się osobiście zgadzam z Żelką i Hope, takie cuda są absolutnie nie w moim stylu i wolałabym faktycznie jakiś medalik czy coś w tym stylu albo kasę. Julek na przykład od swojej matki chrzestnej dostał właśnie srebrny łańcuszek z medalikiem, takim fajnym, całkiem męskim. Ale tak jak mówię, najważniejsze co rodzice na to. U nas takie buciki od razu by wylądowały w szafie. Ewentualnie jakaś łyżeczka, jak pisze Jolek, to moooże by przeszła:-). Teraz mi się przypomniało właśnie, że ja na I komunię dostałam od mojego chrzestnego porcelanową filiżankę z podstawkiem i mówiąc szczerze, nie pamiętam gdzie to leży (jeśli jeszcze istnieje, bo jak wyprowadzałam się z domu to nie zabierałam ze sobą:-))
Coś jej tam w tej szczęce idzie krzyczy przez sen bardzo ale nie da pomacać. Jak widzi palec zbliżający się do ust to odrazu wargi zaciska
Zupa się gotuje, ale czy ona coś zje to nie wiem bo przez te zęby to tylko mleko jej wchodzi. Miałyśmy iść na spacer ale niestety na mechanika do kominka czekamy bo coś nam się kominek sam wyłącza a że gazowy to się boję i wolę aby to sprawdzili.
Spacer zatem sobie odpuszczamy, młody opuścił przedpołudniową drzemkę i zasął 12.30 ciekawe ile pośpi

jak mog a się pasy urwać od pociągnięcia