reklama

Maj 2011

reklama
witam!
jestem wściekła bo będąc na spacerze z koleżanką spotkałysmy jej znajomego i on mówi, ze właśnie powiedzzieli w tv, ze Madzia się odnalazła, że porwali ją na handel i znaleźli porywacza, więc my szczęśliwe - i teraz wchodze na forum i czytam Was i się zastanawiam nad tym co piszecie skoro dziewczynka się odnalazła. A teraz przeczytałam na tvn24 , ze wcale nie :-( przeczytałam słowa matki i łzy tak same napłynęły mi do oczu.....:-(:-(:-(biedna dzidzia :-(

Prezent jest - tak jak się domyślałam :-) bielizna....seksowna :zawstydzona/y:

Moja psiapsióła dziś urodziła małą Ewcię - w szóste urodziny swojej pierwszej córy ;)

życzę cierpliwości mamom ząbkujących dzieci

paulina-będe wdzięczna za wszelką pomoc

karolq -oj :-( to musiało nieźle boleć....tulę

ania...trzeba się wyrwac z domu. Make-up, super ciuch i do ludzi! już!
a co do pracy....to pociesz się tym, że predzej czy poźniej prawie każda z nas wróci do pracy - taki lajf :-( aaaa i nie każda tą swoją pracę kocha.....ze stołu

styna...moje dziecko dawało mi dziś do zrozumienia, że tez chce jeśc metoda blw - ściągnął miseczkę z owsianką i wszystko wylał sobie na tackę, po czym zamoczył łapeczkę i do buzi ;-)

alex - do wesela się zagoi. buziak w guzka

żelka
- chyba rozumiem Twój ból - jak młody pije z butli i mu się smok zassie do środka to wyciąga go sobie rączką, a poźniej to samo praktykuje z moimi sutkami jak mu słabo mleczko leci- o zgrozo!

basiek - fajny sen miałas :-)

agacio - gratki tysiaka

Gag ...no co za idoiota z tego znajomego... :/
Ale fajnie - to dziewczynki beda razem obchodzic urodzinki! :))
No no no fajna paczuszke dostalas .. ;-)

Kamcia - synka zycze oczywiscie - ale wiadomo nie teraz, nie nie... Agacio - Tobie natomiast zapalenia ucha nigdy nie zycze :( ..Ja nie wiem skad takie sny, bylo ich wiecej, bardziej dziwaczne, ale nie zpamietalam.. moze to i dobrze.. ?
Kamcia - a tak apropo lapania malej sprzed tv, sprzetu itd ..pisalas cos o 5 razach dziennie - u nas jest 5 razy i w ciagu 10minut czasem! Wiec mozna oszalec... Przemieszcza sie juz z predkoscia swiatla:laugh2: a uparte too!!

Alex - u nas dzisiaj tez maly guziol i jakas pionowa krecha mala na czole - no ale to tatus rano z dzieckiem w drugim pokoju urzedowal jak ja dosypialam.. wiec wiadomo.. Buzka dla Oliego :* zagoi sie ;)

Basiekk - superowo, ze bez placzu dzisiaj - Marti to twarda laska! Tylko niech nam Igorita nie zameczy heheh

Karolka - jeeeeeeej zdrowka dla Was - mamusiu i synusiu! :**

Mloda - taki peeling tylko z kawy zwyklej mielonej :tak: Warto sobie zakupic - dla samego peelingu ;-)
Tylko troche syfu po tym... :P

Apropo zagninionej Madzi ;( Nie wiem czemu masz na mysli Kamciu Krakow czy tez Pomorze.. bo malutka moze byc juz dawno za granica.. Jesli chodzi o handel dziecmi czy tez narzadami :(( pewnie ja juz wywiezli.. Choc w takich przypadkach uwazam pierwsze co to powinni zablokowac granice.. nie wiem czy to zrobili, byc moze.. bo to wydaje sie oczywiste.. ale jestemy tylko w Polsce niestety.. Dziwi mnie tez to, ze nie ma zadnych sladow, nic nie maja.. Alejka na blokowisku, otoczona domami, przeciez w kazdym bloku mieszka 'taka' co to luka non stop przez okno... Nie ma zadnego swiadka, po takim czasie.. Tyle mysli mi sie kotluje w glowie, ciagle o tym mysle i nie wiem, watpie juz w to, ze ja znajda... Maluszek kochany :(((

Ostatnia edycja:
Mój mąż jak wrócił do domu, to kazł mi pousuwać wszystkie Majki i Matiego fotki z NK bądź z FB, bo twierdzi, że tą Madzię to już sobie upatrzyli i ktoś wybrał do adopcji i właśnie na nią się zaczaili. Masakra jakaś. oszalałabym z rozpaczy. Nie chce sobie nic takiego nawet wyobrażać, przecież nasze dzieci to nasze wszystko.

Przeczytałam mniej-więcej wszystko i stwierdzam, że jesteście gaduły. Gaduły i tyle , a Agacio jak leci z postami, jak szalona:-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry