reklama

Maj 2011

Poziomki to tylko się cieszyć, że siebie na wzajem ... Mój to ciąga mnie, za włosy nos, sprawdza oczy ... a sutki to raz guziczki a raz do ciągnięcia ... :-D

Alex pierwsze koty za płoty :)

reklama
Alex Olki to mocne chłopaki, z tworzywa nie-tłukącego:tak: coś o tym wiem

a mi się nic nie chce, więc idę spać:-p (dobra, przyznam się najadłam się ciasta,aż mnie przymuliło i nic innego mi nie pozostaje jak lezeć i trawić)

persefona niestety zhgadzam się z Toba .. tez tak myslałam dzisiaj cały dzięn nad ta Madzią..
ja myslę że nawet jak ktoś ją porwał.. to wieczorem napewno od razu wyjechał z Sosnowca , żeby nikt go nie znalazł .. bo raczej się domyslili że cicho nie będzie..
i teraz moga być już wszędzie..:no: wątpię że po tylu dniach się znajdą... mogą być już w krakowie a nawet nad morzem..
chyba że ktoś rozpozna Madzię i zgłosi policji...

szczerze to ja mam tylko nadzieje że jak już ja prowali to jacyś zrozpaczeni rodzice którzy stracili dziecko i w desperacji chcieli je zastapić innym i dobrze się nią zajmą.. a nie na pocięcie i na śmierć:no: :-(

młoda fuuuuje tu podsyłasz takie :-p hihih

majapolka:szok: mam nadzieje ze nie spełni sie Twój sen :no: nie ze wzglkedu na to ze miałoby być kolejne dziecko , ale z tego ze biorę te silne leki :-(
ania gratki za zebuszka :-)
poziomki Tobie równiez gratki :-) a z jedzeniem to zmykaj na inny wątek :-p
karolka zdrówka :*

a ja dzis miałam lenia .... :-p ostatnio często go mam :zawstydzona/y: :-D
no ale dzisiaj tak lało cały dzień...i nic mi się nie chciało :-p

Poziomki ale się cieszę że mąż będzie blisko:-)
Karolq znaczy że lokówki musisz zacząć używać hehe:-D dmucham w paluchy:***
Ania zrób sobie jakieś mini domowe spa i napewno lepiej się poczujesz:tak:. Kotek ja też często na magazynie urzęduję.
Majowa spokojnie kochana wdech wydech...
Persefona ucz się ucz a piątka wpadnie. :-)
Młoda podziwiam, ja wżyciu bym tego nie robiła zaraz bym całe ręce igłą miała zdziubane.:-D Oj ja też już na robotę nie będę narzekać:rofl2:
Maja tfu tfu oby sen nie był proroczy:baffled:
Ania cium dla Darunia gratulujemy już prawie wyrosłej jedyneczki. :tak:Widzisz a tak się martwiłaś:*
Majowa u nas juvit bez recepty?:confused:
Karolka dobre na katar są też inhalacje z majeranku:tak: i z czystym sumieniem polecam czosnek do wdychania. Zmiażdzyć kilka piórek zawinąć w gazik i trzymać koło nosa dziecku (tylko żeby skóry nie dotykało bo może podrażnić) Frankowi pół nocy trzymałam i naprawdę pomogło:tak: Zdrówka dla Was:***
Żelka zdrówka dla Tymonka:***
Alex napewno tylko guz ciumam Olinka:******

Mam nadzieję że Madzia się odnajdzie nie mogę przestać o tym myśleć.:-( Strach na ulicę z dzieckiem wyjść...

Witam się wieczorkiem
My już po zmianie opatrunku, dzisiaj było bez płaczu, wszystko pięknie się goi:-).
Żelka, Karolka - zdrówka dla chłopaków:tak:
Ania gratki ząbka, widzisz doczekałaś się:tak:
Alex buziaki dla łobuziaka:-) w guziaka:-)
Ja podobnie jak Wy cały dzień o biednej Madzi myślę. Cały czas mam nadzieję, że policja znajdzie malutką.
Mi się dzisiaj w nocy śniła Joluś nasza z Igorkiem . Byliśmy na jakimś weselu wspólnym i Martynka zakochała się w Igusiu :-D A najgorsze w tym jest to, że była tak nachalna, że nie odstępowała Igorka na krok, do tego stopnia, że biedaczysko do wc nie mógł pójść:-D. Dzieciaki w moim śnie miały po 4 latka:-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry