reklama

Maj 2011

kurczę nie mogę nigdzie znaleźć. w ikei kupiliśmy na dziecięcym takie listwy co się nakłada na łóżeczko i dziecko nie gryzie drewna.

reklama
Dzięki Paulinko wiem wiem o jakie nakladki chodzi:tak: my mamy chyba surowe drewno tak mi się wydaje że nie jest malowane:confused: No ale mimo wszystko kupię napewno te nakładki:tak:

Agacio współczuję.

Paulina też się nastawiłam na te nakładki i kurde u mnie w IKEI ich nie było! Nigdzie indziej nie mogę też ich znaleźć.Chciałam kupić, bo Igi obgryza łóżeczko,a ono niestety jest nie nasze.

U nas piękne słonko świeci ale pizga masakrycznie więc kwitniemy w domu.Kurde a jest 9 stopni na termometrze!

Futrzaczku, współczuję. Co to się dzieje na tym świecie:no: Najgorsze, że nie ma siły na takich bandziorów:wściekła/y:
Agacio, dla pocieszenie Ci napiszę, że Lulek jak wczoraj przywalił głową w łóżku to miał normalnie szramę od szczebla na środku czoła. A dziś jak rozmawiałam z siostrą przez telefon to akurat w drzwi przygrzmocił, bo wszędzie musi wstawać o wszystko. Taki nasz los niestety, na szczęście to kiedyś podobno mija;-)

tak mija dziewczyny. ale fakt że to teraz ciężki moment, dziecko wszędzie wstaje, puszcza się, na nic nie patrzy . u nas jak narazie było jedno uderzenie o konkretnym mówię, bo obijanie się o łóżeczko to chyba standard już. to się wkleszczy do tego, noga się zaklinuje. no ale babcia pilnuje i nie pozwala. :-D tylko przy mniej pilnującej mamie guz się nabił :laugh2:

najlepsze jest w nocy , śpi w jasnym pajacyku, i oczy otwieram a tam widac tylko pajaca w ciemności - pajaca stojącego :-D

kurde my już jakiś czas to kupiliśmy, może wycofali kurde, na all tego nie ma. a fakt przydatne to jest.

reklama
Siemka. Nie nadrobię i nie posiedzę niestety:no:. Maja jest wszędzzie, więc może mąż mi wieczorem pozwoli to wpadne. Rzuciłam temat na zakupowy, bardzo wązny temat na tą chwilę dla mnie i wpadne po odpowiedzi.
Teraz nie moge pisac bo Majcik w klawiaturę kopiie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry