Hej
Brakuje mi Was kobietki!!! :*
Ja zaczelam to swoja niby diete tak: przez dwa dni zajadalm pierogi ruskie ze smietana - a jakze 18% , pierwszego dnia zjadlam na obiad ...osiemnascie! oraz pozarlam niezliczona ilosc BialychMichalkow

Potrzebuje chyba jakiegos bata....
Agacio - cos Ty taka lagodna.. chcialam dolaczyc pod Twoje skrzydla - ale Pani nawet za drozdzowke kopa nie daje??
Jolus - drozdzowki zazdroszcze - cieplutka mowisz??mmmmm.... z serem?
Aina - super, ze u Was cos sie dzieje, jest pozytywnie! Milych spotkanek .. achhh fajnie
Lepi - tez sie zastanawiam na przerzuceniem malej do spacerowki, mysle ze lada dzien to nastapi.
Zelka - ja pierdziuuu.... mam nadzieje, ze uda Ci sie pomoc tej dziewczynie, przekonac co jest dla niej dobre w tej sytuacji, ale uwolnic musi sie sama.. Ehhh wspolczuje jej, bardzo..
Futrzaczku - no to sie Wam przytrafilo - akurat teraz.. jak tyle macie na glowie. Mam nadzieje, ze uda sie Wam cos odzyskac,,, moze dokumenty sie znajda. :*
Matusia - woow, dzielna kobieto, dwa dni bez slodkiego... nawet na tyle mnie nie stac..
Paula - no super, ze zakupy takie udane! ..i nie wstapic do dziecinnego tez nie lada wyczyn!

)
Bra - to tzw 'syndrom szarego sweterka' wiem o co kaman... Buzka :* moze drugie podejscie co, tak za pare dni?

)
Marzena - przesilenie wiosenne.. mam to. beznadzieja. :** Obyscie sie nie pochorowali znowu wszyscy, ja wlasnie wieczorem gardlo odkrylam, ze zaczopowane.. k**** m***