reklama

Maj 2011

reklama
Witam
U nas dzisiaj przepiękna pogoda cieplutko słonecznie więc praktycznie cały dzień spędziłyśmy na dworze. Nadia zadowolona no ale spała dzisiaj z tego wszystkiego całe 45 minut w ciągu dnia więc padła jak kawka po kąpieli.

Żelka trzymam kciuki aby udało się pomóc koleżance.

Hej
Brakuje mi Was kobietki!!! :*

Ja zaczelam to swoja niby diete tak: przez dwa dni zajadalm pierogi ruskie ze smietana - a jakze 18% , pierwszego dnia zjadlam na obiad ...osiemnascie! oraz pozarlam niezliczona ilosc BialychMichalkow :szok:
Potrzebuje chyba jakiegos bata....
Agacio - cos Ty taka lagodna.. chcialam dolaczyc pod Twoje skrzydla - ale Pani nawet za drozdzowke kopa nie daje??:-D
Jolus - drozdzowki zazdroszcze - cieplutka mowisz??mmmmm.... z serem?

Aina
- super, ze u Was cos sie dzieje, jest pozytywnie! Milych spotkanek .. achhh fajnie :)

Lepi - tez sie zastanawiam na przerzuceniem malej do spacerowki, mysle ze lada dzien to nastapi.

Zelka - ja pierdziuuu.... mam nadzieje, ze uda Ci sie pomoc tej dziewczynie, przekonac co jest dla niej dobre w tej sytuacji, ale uwolnic musi sie sama.. Ehhh wspolczuje jej, bardzo..

Futrzaczku - no to sie Wam przytrafilo - akurat teraz.. jak tyle macie na glowie. Mam nadzieje, ze uda sie Wam cos odzyskac,,, moze dokumenty sie znajda. :*

Matusia - woow, dzielna kobieto, dwa dni bez slodkiego... nawet na tyle mnie nie stac..

Paula - no super, ze zakupy takie udane! ..i nie wstapic do dziecinnego tez nie lada wyczyn! :))

Bra
- to tzw 'syndrom szarego sweterka' wiem o co kaman... Buzka :* moze drugie podejscie co, tak za pare dni? :))

Marzena - przesilenie wiosenne.. mam to. beznadzieja. :** Obyscie sie nie pochorowali znowu wszyscy, ja wlasnie wieczorem gardlo odkrylam, ze zaczopowane.. k**** m***

Jutro też nie wejdę, bo gości mamy - znajomych na drinka. Słodkiego nie kupię, żeby nie kusić samej siebie. Niestety mąż mnie do kuchni zagnał i wymyślaliśmy marynaty ja do dzika on do jelenia i znów za dużo czasu na nadrabianie nie miałam, ale coś tam popisałam.

reklama
Agacio - teraz na pewno nie jestem... mozesz mi wierzyc. to zadne marudzenie tylko fakt. :-( ..ale dziekuje :*

Hej kobiety a co Wy z tymi kwasami??!! Mialam pytac. Bo kiedys obilo mi sie o uszy, ze podczas karmienia piersia kwasy nie wskazane! Bra tak w ogole to dalabys mi gdzie trzeba :ninja2: namiaros na te swoje zakupki, i urzadzonko do kawitacji? Chetnie bym luknela.. :zawstydzona/y:

Buziaczki dla jubilatow.. ciocia pamieta! Ypra, Basiekk, Alex - prosze ucalowac maluchy! :***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry