P
paulina007
Gość
haha madzik ja podobnie, najczęściej niedozwolone rzeczy jak nikt nie widzi 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A teraz to ja nie mogę o niej przestać myśleć...też bym zjadła!
Muszę Was kiedyś w końcu nadrobić...19 marca wracam na uczelnię, więc wtedy będzie już ciężko być z Wami na bieżąco :-(U nas właściwie bez zmian. M. czuje się jak się czuł, na badania nie pojechaliśmy bo asystentka prof. dzwoniła, że są jakieś problemy techniczne z produkcją leku, więc nie może prowadzić rekrutacji do badania. Mamy czekać na jej telefon...oby to nastąpiło szybko. A Kubuś już sobie ładnie drepta za jedną rączkę i ma 7 zębolków...tylko patrzeć jak sam zacznie chodzić, bo tej ręki to już się ledwo trzyma
Pizza mnie nie rusza, bo jadłam kilka dni temu. Właśnie nasmażyłam naleśników. Moja siostra nazwoziła mi słoików od teściowej i dżemów kilka wpadło, trza to zjeść. 
Hej kobiety a co Wy z tymi kwasami??!! Mialam pytac. Bo kiedys obilo mi sie o uszy, ze podczas karmienia piersia kwasy nie wskazane! Bra tak w ogole to dalabys mi gdzie trzebanamiaros na te swoje zakupki, i urzadzonko do kawitacji? Chetnie bym luknela..
Buziaczki dla jubilatow.. ciocia pamieta! Ypra, Basiekk, Alex - prosze ucalowac maluchy! :***