reklama

Maj 2011

reklama
hej, zabalowało się i teraz kacyk?:-D
Lenonku mały nasz rozbójniku, buziak w czółko!:-)
Joluś u mnie nadal słońca brak:-(

Ja wróciłam własnie ze spaceru i spacerowej walce z moim synem połączonej z poszukiwaniem buta, którego zgubił (znalazłam!!!). Od dziś P ma szkolenie, więc po pracy na chwilkę do domu i wypada. No nic, posiedzimy z Jasiem.\
Jutro od rana tez szkolenie do wieczora. Niech świeci słońce!

Widzisz Paulina bo ja ekspresem wysłałam:) Aina teraz wysyłam też trochę do Ciebie:tak:

Szykowałam się do wyjścia i mi młody w międzyczasie odjechał,więc spacer będzie jak młodzież wstanie :)

Bry :-)

Widzę, że wczoraj bibka była a ja mam ledwo naruszone winko i mocno naruszone rogaliki maślane :-D

Niestety już nie popiszę ani nie poczytam, jęczybuła wstała:dry:

Wczoraj zrobiłam sobie maseczkę z błota, dzieć na mój widok wpadł w dziką rozpacz:sorry2:

Witam
Hope ja ostatnio zrobiłam sobie maseczkę nawilżającą kolor zielony i P powiedział że jak dziecko się przebudzi to on pójdzie bo jak mnie zobaczy to się przestraszy:tak: Więc teraz częściej będę sobie robić:-D:-D:-D

Ja właśnie zabiłam Hermana a jak pachnie. No ale od początku Herman to ciastko szczęścia coś takiego jak u nas są te łańcuszki szczęścia. Więc 10 dni temu mój P dostał od znajomej w pracy takie ciasto tzn. rozczyn ciasto jest na zakwasie przez 10 dni się je choduje dokarmia co dwa dni mlekiem mąką i cukrem a 10 dnia dodaje się resztę składników to jest jabłka wanilię cynamon mąkę cukier olej orzechy miesza i piecze ale pachnie cudownie. Zapomniałam dodać że w 9 dniu dodaje się makę cukier i mleko po czym dzieli na 4 cześci i 3 cześci daje się znajomym a czwartą piecze ja jestem samolub i zostawiłam sobie a co bedę jeść i jeść. Jak macie ochotę to zapraszam pogoda piękna i można na ogrodzie posiedzieć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry