reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie kobietki,
Widziałam wieczorkiem, że była zabawa na całego, ale nie dołączyłam, bo byłam padnięta

joluś, proszę podziel się słonkiem, bo u nas aż ciemno:sorry2:

styna - też bym pogoniła M, gdyby takie coś zrobił:wściekła/y:, a co do ciacha, to nie wiem, czy to to samo, ale wiele lat temu u mnie w domu też piekliśmy takie pyszne, na tej samej zasadzie.

Styna ja go kiedyś nie jadłam bo cynamonu nie lubiłam...Ale teraz chętnie skosztuję bo cynamon jest mniam :):)

Aina widzisz jaki ekspres :-D

No to teraz dziewczyny każda bierze po troszku swojego słoneczka i wysyła szybciorem do Lepi :):)

wiecie co, chyba mam kaca po tej ince:-D Więc ruszamy na kolejną bibkę, do kolegi:cool2: tzn właściwie to poprawiny

jolek dawaj i nam:)

a co ciasto jakieś mistyczne normalnie:-D ale w smaku to napewno dobre sądząc po składnikach

U mnie też chmury ble:baffled:, ale nic pobalujemy z Kluskiem w domu.
Weekend mamy więc pewnie nawiedzę Was jeszcze wieczorem zaraz po "Na dobre i na złe":zawstydzona/y:
Ale się cieszę, że zaraz utulę Klusię i mamy dwa dni dla siebie , że normalnie ze szczęścia wyjdę z siebie i stanę obok:-D

reklama
Jolek cynamon jest mniam ja pominęłam rodzynki bo nie lubię rodzynek w cieście zastąpiłam je orzechami.
Lepi oj pogoniłam go i co kupił i tak nie to co chciałam:wściekła/y:

Potrzebuje bramek nie nadążam za nią już w kuchni siedzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry