reklama

Maj 2011

gagacio podpis pod Twoim nickiem zainspirował mnie do zadania małżowi pewnego pytania :rofl2: oczywiście odp mnie zaskoczyła:-p

byliśmy już na drugim spacerku i szykujemy się na 3:rofl2: tyle ,ze z kolegą

lepi gratki ZEN-zębowania :happy:
styna, zakupy, ja tez chce....

reklama
hej hej, pięknie u nas ale trochę wieje.

z rana po spacerku, potem spanie - ja również 2 godzinne :) i zaraz kolejny spacer. miłego dnia wszystkim

Dołączam do sfochowanych. Tak mi źle z tym fochem, ale co zrobić mus to mus. Najgorsze, że nie wiem czy stary w ogóle z tego jakieś wnioski wyciągnie. Idę obiad robić. Trzymajta się kobity;-)

dziewczyny mam tylko nadzieję że macie ważne powody fochów :-):-)

u nas wczoraj było blisko, ale jednak po co spieprzać sobie wspólny weekend na patrzeniu w dwóch różnych kierunkach.

jestem jak najbardziej za godzeniem :-)

hej nie nadrobie bo nadal nie mam neta niestety ::-(
wpadłam na chwile tylko zobaczyć jak tam z Filipkiem naszym
i tak ogólnie napisać że nie mam tego nieszczęsnego internetu :/

przy okazji napisze ze w poniedziałek przebiły EEmci 2 górnre jedynki jednoczesnie i bezboleśnie na szczęscie :-)
jestesmy już na nowym mieszkanku , wsyztsko już zrobione.. jeszcze tylko naklejki dziewczynkom musimy zamówić jakieś do pokoi i będzie wszystko skończone :-)

Gag gratki, trochę Cię nie było ale widzę,że się zawzięłaś i ponadrabiałaś zaległości.Szalona;-)

Bra a widzisz jak foch to foch :/

Jaipur niezły spacerek Junior ma :-)

Alex witamy w klubie sfochowanych :)

Matusia super że jesteś :)

Aina oooooooooooo,widzę do Ciebie wiosna przyszła:):)

Lepi gratulacje:) Szybciorem Zosi zęby idą :)

Styna mam nadzieję,że znajdziesz jednak odpowiednią nianię! &&&&&&&&

Madzik piona..mój też ostatnio wniosków nie wyciąga!

Paulina udanego spaceru :)

My już też po spacerku. Wstaliśmy dziś o 10tej ( w końcu weekend) a po 11tej już śmigaliśmy na spacer z kolegą :) Pogoda trochę lepsza niż wczoraj więc 3 godziny na dworku spędzone i już więcej nie idziemy dziś.Zahaczyliśmy o taki mały plac zabaw, bo na duży niestety się nie dopchaliśmy tyle dzieci było:/ Młody miał radochę na zjeżdżalni :) M w pracy więc spokój w chacie:) Powiedzmy,że spokój bo Igor sobie upatrzył psa do ganiania i tak śmigają po mieszkaniu :/

Ależ się dziewczny dotleniacie :-)a ja byłam chwilę tylko i później dałam siostrze 2dychy i dokończyła spacer a ja wróciłam do domu:zawstydzona/y:

Lepi gratuluję ząbka:-)
Kamcia fajnie że zajrzałaś, Emci też gratulujemy ząbków:-)
Jaipur mów tu mi zaraz jakie pytanie zadałaś mężowi bo jakoś nic mi nie przychodzi do głowy?:eek:

Zostałam ogłoszona mecenaską diety i odchudzania, a sama się nawpierdzielałam jak za przeproszeniem świnia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: muszę podwoić intensywność ćwiczeń dzisiaj:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry