• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Joluś pewnie by pospacerowała ale zaczęła kręcić że jej się samej nie chce to ja zaraz wypaliłam z dwoma dyszkami:-D pupę wypinam po klapsy:zawstydzona/y:
Ainka zamów sobie coś do chaty pysznego na co masz ochotę:tak:

reklama
Agacio widzę obie do spacerowania macie niezłe chęci :-p I co długo była na spacerze z młodym??

Aina ja tam na diecie zalewam głód wodą :(

Agacio

Ostatnia edycja:
Razem byłyśmy coś z pół godziny i ona pewnie godzine może dłużej:tak:
dzięki za mocne baty;-)

Ainka pizzę, kebab, coś domowego, coś chińskiego sajgonki, lasanię na co masz ochotę i lody na deser:tak:

Ostatnia edycja:
hejka, laseczki

oj przestańcie , weekend jest trzeba coś zjeść(pozdrawiam znad zestawu powiększonego:rofl2:) wrociliśmy z bibki u Stacha, junior padł i śpi.
gagacio no zadałam mu pytanko, aby okreslił procentowo ile jest we mnie teraz i tu trzy określenia które masz.No i zdziw był.

Jaipur podziel się:tak:
Agacio małż przyniósł winogrona i bułeczki ciepłe, jajka są,pastę jakąś na kanapki zrobię i zaraz P po lody wyśle:-) ale mam ochote na mcflurry:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry