reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
Noooo dzisiaj pierwsza :-)

Nareszcie mamy pogodę! :-D

Dlatego z tej okazji obdzielam nią tych, których ominęła i uciekam do rodzinki, w końcu to weekend.

Jutro jedziemy pociągiem, jestem bardzo ciekawa jak zareaguje Jagoda - toż to przygoda życia :-D

Zdrówka słońca i uśmiechu na weekend dla wszystkich!

Helloooo!!
Styna ciekawe o czym tak myślałaś, ze zapomniałaś o Nadii hehe:)
U nas pogoda taka sobie....
My dzisiaj bylismy na zakupach kupić nowe kapciuszki dla młodego bo w ostatnich strasznie mu się nóżka pociła. A Waszym maluszkom tez się tak pocą stópki w kapciuszkach?

Witajcie,
nie nadrabiam, bo nie dam rady.
Przez najbliższe 2 tygodnie nie bedę zaglądać, bo jedziemy na wakacje nad nasze morze i może nie będzie nam lać:-D
pozdrawiam wszystkie Majówki i majówczątka!

Maja no niestety, a na dodatek ostatnio pogoda nas nie rozpieszczala :cool:

Styna :-D:-D:-D, dobrze ze pod domem a nie wieczorem...:shocked2:;-)

Hope fajnie macie z tym pociagiem, sama jestem ciekawa jak Jagodka to przetrwa a wy razem z nia ;-)

Ja musze jutro z samego rana do dentysty dzwonic sprawdzic czy nie sa na urlopie bo zab mi sie w sobote polamal i musze go uratowac :shocked2:

aaa :-( miałam iść wczoraj na plażę a się okazało ze jakas bakreria w wodzie i zakas kąpieli a nawet brodzenia :/
no i tyle z plazy że dziewczyny bawiły sie na podwórku :/

alex moja na tylke szybko ściaga kapciuszki ze nie zdąży jej sie nózka spocić :-p zakładam jej kilka razy dziennie ale zawsze to samo więc tak pół olewczo to robię więc nózka nie zdązy jej sie spocić podczas jednorazowego noszenia kapci..
a wbutach też mu sie poci??
hope ciekawe jak Jagódź w pociagu wyrobi ...
lepi pewnie juz Cię nie ma ale miłego pobytu ;-)

ale was dzisiaj dużo :szok: :
-p

a mnie nie było bo miałam gości do rana..
jedni wychodzili a kolejni wchodzili.. normalnie masakra jakaś :-D hehe dopiero o 22 pozbyłam sie ostatniej osoby a zaraz potem wrócił mąż...

Witam się:)
Styna, myślałam, że na końcu napiszesz, że to był sen, że zapomniałaś o Nadii:-D
Lepi, miłego wakacjowania!
Joluś, gdzie jesteś? Tęsknimy za Tobą:)

U nas też goście w weekend. Męskie grono pojechało odpoczywać pod żaglami, a u mnie koleżanka ze studiów cały weekend siedziała. Mieliśmy też w odwiedzinach kolegę młodszego o 2 tygodnie, który już spokojnie łazi. Narobił nam wstydu, więc postanowiliśmy się wziąć w garść i też łazić:) Julek umie sam dojść z kuchni do pokoju:)
Ta koleżanka moja jest w 17 tygodniu ciąży i powiem Wam, że zazdroszczę jej tego brzuszka:tak::-D

reklama
Hejka :-)

Weekendzik udany :tak: w sobotę byliśmy u mojej Hani a w niedzielę Szymcio był u swojej koleżanki Martynki a a Filiś zarazem u tatusia chrzestnego.

Lepidoptera- ojj jak zazdroszczę ... :* bawcie się dobrze i na pewno będzie pogoda :tak:
Hope- i jak wrażenia z podróży ? :-D
Madzik- brawo Juluś brawo ,a co do koleżanki to może się napatrzyłaś na brzuś i cuś z tego będzie :tak::-)
Kamcia- goście fajna sprawa :tak: ale racja i męcząca :-D;-) a tą bakterią to szkoda bardzo i mam nadzieję że szybko się jej pozbędą
Joluś- a jak tam u Was kochana ?
Majowa- no to trzeba się cieszyć i mieć nadzieję że leczenie da dobroczynny skutek :tak:
Alex- My też bezkapciowi ;-):-D
Karolka- i co z ząbkiem?
Styna- to się mamusia w wir fantazji ulotniła ;-):-D

Do góry